Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Zomerschool 2018: Democratie onder druk

24 augustus 2018 om 18:00 - 26 augustus 2018 om 18:00

| €35

De democratie staat onder druk. Trump in Amerika en Orbán in Hongarije bedreigen de rechtsstaat. Grote bedrijven zijn zo groot dat ze machtiger zijn dan sommige democratisch gekozen parlementen. Belangrijke beslissingen over ons land worden niet in ons parlement genomen, maar achter gesloten deuren bij de Europese Raad. Allemaal zaken die op hun eigen manier, en in meer of mindere mate druk uitoefenen op de Nederlandse democratie.

En laten we niet bescheiden doen: dit jaar gaan wij vanuit Huizen met onze Zomerschool onze democratie redden. Dat doen we door het uitnodigen van geweldige sprekers, het voeren van strakke discussies & een traditionele zaterdagavondpubquiz!

Ook is er zoals ieder jaar een essaywedstrijd. Creëer iets bij het thema van de Zomerschool. De vorm is volledig vrij; tekst, fotoreportage of kunstwerk. Stuur je essay voor 31 juli naar communicatie@jongwbs.nl, en maak kans op een mooie prijs!

De kosten voor de Zomerschool zijn 35 euro (incl. slaapplek, eten, drinken & leuke, knappe medegasten). Voor de werkenden of anderszins vermogenden onder ons is er een vrijwillige eigen bijdrage (Doen, zegt Maurice de Hond!).

  • Date Format: MM slash DD slash YYYY
  • Om de Zomerschool voor iedereen toegankelijk te houden proberen we de deelnemersbijdrage zo laag mogelijk te houden. Het organiseren van een Zomerschool kost echter veel geld. Daarom zouden we je willen vragen om, mocht je het geld kunnen missen, een vrijwillige extra bijdrage te doen. Vul hieronder in hoeveel geld je extra zou willen bijdragen.
  • We zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor de verwerking van de gegevens die je in dit formulier hebt ingevuld. Je kunt deze toestemming altijd weer intrekken door te mailen naar info@js.nl.
  • € 0,00

Gegevens

Begin:
24 augustus 2018 om 18:00
Einde:
26 augustus 2018 om 18:00
Kosten:
€35
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Jong WBS
Website:
http://www.jongwbs.nl/

Locatie

Paasheuvelgroep Huizen
Woensbergweg 5
Huizen,
+ Google Maps
Op de hoogte blijven van de JS?

Schrijf je in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief waarin we je op de hoogte houden van onze politieke acties en activiteiten.


Doe mee

De Jonge Socialisten in de PvdA is de politieke jongerenorganisatie van de Partij van de Arbeid. Voor slechts €5 ben je een jaar lid!

Ik wil lid worden!
Ik wil meer weten
Jonge Socialisten in de PvdA