Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zomerschool 2018: Democratie onder druk

24 augustus 2018 om 18:00 - 26 augustus 2018 om 18:00

| €35

De democratie staat onder druk. Trump in Amerika en Orbán in Hongarije bedreigen de rechtsstaat. Grote bedrijven zijn zo groot dat ze machtiger zijn dan sommige democratisch gekozen parlementen. Belangrijke beslissingen over ons land worden niet in ons parlement genomen, maar achter gesloten deuren bij de Europese Raad. Allemaal zaken die op hun eigen manier, en in meer of mindere mate druk uitoefenen op de Nederlandse democratie.

En laten we niet bescheiden doen: dit jaar gaan wij vanuit Huizen met onze Zomerschool onze democratie redden. Dat doen we door het uitnodigen van geweldige sprekers, het voeren van strakke discussies & een traditionele zaterdagavondpubquiz!

Ook is er zoals ieder jaar een essaywedstrijd. Creëer iets bij het thema van de Zomerschool. De vorm is volledig vrij; tekst, fotoreportage of kunstwerk. Stuur je essay voor 31 juli naar communicatie@jongwbs.nl, en maak kans op een mooie prijs!

De kosten voor de Zomerschool zijn 35 euro (incl. slaapplek, eten, drinken & leuke, knappe medegasten). Voor de werkenden of anderszins vermogenden onder ons is er een vrijwillige eigen bijdrage (Doen, zegt Maurice de Hond!).

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Gegevens

Begin:
24 augustus 2018 om 18:00
Einde:
26 augustus 2018 om 18:00
Kosten:
€35
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Jong WBS
Site:
http://www.jongwbs.nl/

Locatie

Paasheuvelgroep Huizen
Woensbergweg 5
Huizen,
+ Google Maps
Op de hoogte blijven van de JS?
Doe mee
Jonge Socialisten in de PvdA