Laden Evenementen

« All Evenementen

Zomercongres 2020: Duurzaamheid

12 september om 11:00 - 13 september om 16:30

Na het afgelopen najaarscongres in Zwolle, is het binnenkort tijd voor ons Zomercongres in Breda. Het belooft weer een goed gevuld en boeiend weekend te gaan worden. We hopen dat de coronaproblemen tegen die tijd redelijk meevallen en we er alsnog een mooi congres van kunnen maken. Dat kan alleen als jullie er allemaal, al dan niet digitaal, weer bijzijn! Op het congres staat van alles te gebeuren, zo hebben we een reeks spraakmakende sprekers voor jullie klaar staan, verschillende interessante deelgroepjes en wordt er een nieuw landelijk bestuur verkozen! Omcirkel 12 en 13 september dus groot in je agenda want dit mag je niet missen!

Belangrijke deadlines:

 • Vrijdag 31 juli 2020 (23:59 uur): deadline indienen gewone congresvoorstellen.
 • Zaterdag 8 augustus 2020: publicatie Eerste Congreskrant.
 • Vrijdag 21 augustus 2020 (23:59 uur): sluiting kandidaatstelling landelijk bestuur, presidium, beroepscommissie en hoofdredacteur LAVA.
 • Vrijdag 28 augustus 2020 (23:59 uur): deadline indienen amendementen.
 • Vrijdag 4 september 2020: deadline aanmelden Zomercongres.
 • Zaterdag 5 september 2020: publicatie Tweede Congreskrant.
 • 12 – 13 september 2020: Zomercongres.

Meer informatie over het indienen van moties en andere congresstukken, hoe je je kandideert voor een landelijke functie en de overige procedures vind je hier.

Meld je via het formulier hieronder aan voor het congres!

Aanmelden Zomercongres 2020

Let op: Betalen kan alleen via iDEAL. Lukt dit nu niet? Kom dan later even terug om het formulier in te vullen. De gegevens die je in dit formulier invult gebruiken we zoals beschreven in onze privacyverklaring die je kunt lezen op js.nl/privacy
 • Date Format: DD dash MM dash YYYY
  * In verband met corona zullen we (delen van) het congres livestreamen. Dit betekent dat je ook vanaf thuis mee kan stemmen over moties en vacatures en het congres kan volgen. Het kan zijn dat bepaalde delen van het congres, zoals sprekers en deelgroepjes, niet gelivestreamd worden. Mocht de deelnemersbijdrage voor jou een probleem vormen, neem dan even contact op met Patrick. Hij zal met je bekijken hoe je toch aan het congres kunt deelnemen.
 • Om het congres voor iedereen toegankelijk te houden proberen we de deelnemersbijdrage zo laag mogelijk te houden. Het organiseren van een congres kost echter veel geld. Daarom zouden we je willen vragen om, mocht je het geld kunnen missen, een vrijwillige extra bijdrage te doen. Vul hieronder in hoeveel geld je extra zou willen bijdragen.
 • Speciaal voor nieuwe leden hebben we op zaterdagochtend een nieuweledenprogramma!
 • Tijdens het congres wordt een aantal verenigingszaken en moties besproken. Deze zijn terug te vinden in de congreskrant. Als je de stukken tijdens het congres via de website bekijkt kunnen wij het milieu sparen door minder te printen. Wil je een geprinte versie ontvangen?
 • Dit vragen we vanwege corona-regels.
 • Het theater kan een voltallig JS-congres accomoderen, en volgt de corona-regels op door mensen in duo's te plaatsen. Er zijn ook (een beperkt aantal) plaatsen voor mensen die liever niet in een duo zitten om zichzelf of mensen in hun gezien te beschermen.
 • We zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor de verwerking van de gegevens die je in dit formulier hebt ingevuld. Je kunt deze toestemming altijd weer intrekken door te mailen naar info@js.nl.
 • € 0,00

* In verband met corona zullen we (delen van) het congres livestreamen. Dit betekent dat je ook vanaf thuis mee kan stemmen over moties en vacatures en het congres kan volgen. Het kan zijn dat bepaalde delen van het congres, zoals sprekers en deelgroepjes, niet gelivestreamd worden.

Gegevens

Begin:
12 september om 11:00
Einde:
13 september om 16:30
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Jonge Socialisten in de PvdA

Locatie

Breda
Op de hoogte blijven van de JS?

Schrijf je in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief waarin we je op de hoogte houden van onze politieke acties en activiteiten.


Doe mee

De Jonge Socialisten in de PvdA is de politieke jongerenorganisatie van de Partij van de Arbeid. Voor slechts €5 ben je een jaar lid!

Ik wil lid worden!
Ik wil meer weten
Jonge Socialisten in de PvdA