Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

YES Zomerkamp 2019: Bulgarije!

30 juli 2019 - 4 augustus 2019

Het leukste internationale evenement van het jaar komt er weer aan: het YES zomerkamp! Dit jaar zal het plaatsvinden op 30 juli tot en met 4 augustus. Als locatie is gekozen voor Albena, waar we met ongeveer 1000 jonge sociaaldemocraten uit heel Europa een week met heel veel plezier zullen beleven (workshops, interessante sprekers, feestjes en nog veel meer!) Wil je meer weten over het aankomende zomerkamp? Check dan deze link!

Op dit moment kost het Zomerkamp rond de 600 euro. (tweede deadline participatie: 220 + 380 vliegkosten, dit kan echter duurder worden door de flexibele vliegprijzen).  Voor dit bedrag is alles inclusief, je zal 5 overnachtingen krijgen in een 3-persoonskamer met andere Nederlandse JS’ers (iedere kamer heeft ook een eigen badkamer), 3 maaltijden per dag en de vlucht naar Bulgarije.

Mocht je jezelf willen opgeven, neem dan contact op met Merel (+31623004772). Je kan je niet registreren op de site van het zomerkamp! Dit kan alleen via de JS.

Gegevens

Begin:
30 juli 2019
Einde:
4 augustus 2019
Evenement Categorie:
Website:
https://yessummercamp2019.net/

Locatie

Albena, Bulgarije
Op de hoogte blijven van de JS?

Schrijf je in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief waarin we je op de hoogte houden van onze politieke acties en activiteiten.


Doe mee

De Jonge Socialisten in de PvdA is de politieke jongerenorganisatie van de Partij van de Arbeid. Voor slechts €5 ben je een jaar lid!

Ik wil lid worden!
Ik wil meer weten
Jonge Socialisten in de PvdA