Laden Evenementen

« All Evenementen

YES Zomerkamp 2019: Bulgarije!

30 juli - 4 augustus

Het leukste internationale evenement van het jaar komt er weer aan: het YES zomerkamp! Dit jaar zal het plaatsvinden op 30 juli tot en met 4 augustus. Als locatie is gekozen voor Albena, waar we met ongeveer 1000 jonge sociaaldemocraten uit heel Europa een week met heel veel plezier zullen beleven (workshops, interessante sprekers, feestjes en nog veel meer!) Wil je meer weten over het aankomende zomerkamp? Check dan deze link!

Het zomerkamp zal voor de gehele week ongeveer 520 euro kosten (€350 vlucht + €170 euro kamp)  als je jezelf voor 10 juni opgeeft en ongeveer 570 euro (350 vlucht + €220 euro kamp) als je jezelf voor 1 juli opgeeft (zou nog iets meer of minder kunnen worden vanwege vluchtkosten). Voor dit bedrag is alles inclusief, je zal 5 overnachtingen krijgen in een 3-persoonskamer met andere Nederlandse JS’ers (iedere kamer heeft ook een eigen badkamer), 3 maaltijden per dag en de vlucht naar Bulgarije.

Mocht je jezelf willen opgeven, stuur dan een mail naar Friso (frages@js.nl). Je kan je niet registreren op de site van het zomerkamp! Dit kan alleen via de JS.

Gegevens

Begin:
30 juli
Einde:
4 augustus
Evenement Categorie:
Website:
https://yessummercamp2019.net/

Locatie

Albena, Bulgarije
Op de hoogte blijven van de JS?

Schrijf je in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief waarin we je op de hoogte houden van onze politieke acties en activiteiten.


Doe mee

De Jonge Socialisten in de PvdA is de politieke jongerenorganisatie van de Partij van de Arbeid. Voor slechts €5 ben je een jaar lid!

Ik wil lid worden!
Ik wil meer weten
Jonge Socialisten in de PvdA