Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

YES Zomerkamp 2018

9 juli 2018 - 14 juli 2018

Ook deze zomer reizen we weer met een groep Jonge Socialisten af naar het zomerkamp van onze Europese vrienden van YES. Honderden socialistische en sociaaldemocratische jongeren uit heel Europa verzamelen zich in Rota, Spanje voor een week vol zon, gezelligheid en socialisme. Het programma is gevuld met een hoop interessante workshops en trainingen, maar er staan ook sportieve en culturele activiteiten gepland. En omdat het zomer is, is er natuurlijk alle tijd om aan het strand te liggen of voor een feestje. Als je vragen hebt over het programma, de kosten of de aanmeldprocedure, dan kun je een mailtje sturen naar Twan.

Aanmelden

Aanmelden kan door een mail te sturen naar Twan. Hij neemt dan contact met je op met meer informatie. Hij zorgt dat je aangemeld wordt bij de organisatie en zorgt voor vliegtickets.

De aanmelddeadline is ondertussen verstreken! Volgend jaar gaan we weer naar het YES-zomerkamp dus houd onze site en nieuwsbrief goed in de gaten als je dan mee wilt.

Kosten

Als deelnemer betaal je alle kosten die we maken voor jouw deelname. Hoe hoog deze kosten zullen zijn ligt helaas nog niet precies vast, maar we zullen natuurlijk proberen deze zo laag mogelijk te houden. De kosten zijn als volgt opgebouwd:

  • Deelnemersbijdrage: 270 euro
  • Reiskosten met het vliegtuig: nog niet bekend, maar houd rekening met minstens 250-300 euro.

Gegevens

Begin:
9 juli 2018
Einde:
14 juli 2018
Evenement Categorie:

Organisator

Young European Socialists
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Rota
Rota, Spanje + Google Maps
Op de hoogte blijven van de JS?
Doe mee
Jonge Socialisten in de PvdA