Laden Evenementen

« All Evenementen

Voorjaarscongres in Rotterdam

9 juni - 10 juni

Wij zijn al een tijdje bezig om een mooi Voorjaarscongres voor jullie te organiseren. Het programma blijft nog even geheim, maar de locatie kunnen we wel al verklappen. 9 en 10 juni reizen we af naar Rotterdam voor een weekend vol met interessante sprekers, goede discussies en een hoop gezelligheid. Binnenkort verschijnt hier meer informatie. Je kunt je wel al aanmelden met het formulier hieronder.

Klik hier voor informatie over deadlines voor het indienen van voorstellen en voor relevante documenten.

Let op: Betalen kan alleen via iDEAL. Lukt dit nu niet? Kom dan later even terug om het formulier in te vullen.
    Mocht de deelnemersbijdrage voor jou een probleem vormen, neem dan even contact op met Twan. Hij zal met je bekijken hoe je toch aan het congres kunt deelnemen.
  • Om het congres voor iedereen toegankelijk te houden proberen we de deelnemersbijdrage zo laag mogelijk te houden. Het organiseren van een congres kost echter veel geld. Daarom zouden we je willen vragen om, mocht je het geld kunnen missen, een vrijwillige extra bijdrage te doen. Vul hieronder in hoeveel geld je extra zou willen bijdragen.
  • Speciaal voor nieuwe leden hebben we op zaterdagochtend een nieuweledenprogramma!
  • Tijdens het congres wordt een aantal verenigingszaken en moties besproken. Deze zijn terug te vinden in de congreskrant. Als je de stukken tijdens het congres via de website bekijkt kunnen wij het milieu sparen door minder te printen. Wil je een geprinte versie ontvangen?
  • € 0,00

Gegevens

Begin:
9 juni
Einde:
10 juni
Evenement Categorie:

Locatie

Rotterdam
Rotterdam, + Google Maps
Op de hoogte blijven van de JS?

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief waarin we je op de hoogte houden van onze politieke acties en activiteiten.Jonge Socialisten in de PvdA