Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Voorjaarscongres 2021

3 juli om 11:00 - 4 juli om 17:30

Meld je nu aan voor het voorjaarscongres
3 en 4 juli zal het voorjaarscongres van de JS plaatsvinden. Hieraan kun jij ofwel fysiek of digitaal aan deelnemen. Voor fysieke deelname is echter maar een beperkt aantal plekken in verband met de Corona maatregelen die gelden. Meld je dus snel aan!

Met onder andere vier seminars/middag activiteiten naar keuze, drie sprekers, een tof avondprogramma, eten, drinken en een overnachting beloofd het voor zowel de digitale deelnemers als de fysiek aanwezigen wederom een onvergetelijk congres te worden.

Over het thema: De toekomst van de Europese Unie, kun je natuurlijk uren discussiëren en praten en wij hopen met interessante sprekers en een drietal seminars in twee dagen tijd hier een boeiend gesprek over op gang te kunnen brengen. Op het congres heb je de keuze uit de volgende seminars:

  • EU, de basics met Stefanie de Ruiter
  • EU en big tech met Paul Tang
  • Een speedcursus Esperanto

Mocht er nou niks voor jou tussen zitten? Geen zorgen! Je kunt ook tijdens het middagprogramma een gezellige wandeling maken.

Verder worden op het congres natuurlijke belangrijke moties, amendementen en beslispunten behandeld en tenslotte wordt er een nieuw landelijk bestuur gekozen door het congres.

Kortom: Meld je snel aan want dit wil je niet missen!

[Note] omtrent fysieke deelname en de Corona maatregelen die we treffen volgt later een mail aan iedereen die zich aanmeldt om fysiek deel te nemen. Houd er wel rekening mee dat voorafgaand aan het congres alle aanwezigen gevraagd kan worden getest te worden op Corona of een geldig vaccinatiebewijs te tonen.

 

 

Gegevens

Begin:
3 juli om 11:00
Einde:
4 juli om 17:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Organisator

Jonge Socialisten in de PvdA

Locatie

TAETS Art and Event Park
Hemkade 14-16 (Hembrugterrein)
Amsterdam – Znstd, Noord-Holland 1506 PR Nederland
+ Google Maps
Op de hoogte blijven van de JS?
Doe mee
Jonge Socialisten in de PvdA