Laden Evenementen

« All Evenementen

Voorjaarscongres: De Toekomst van Werk

15 juni om 10:00 - 16 juni om 17:00

| Euro20

Hoe ziet het werk van de toekomst eruit? Zijn de banen van vandaag nog wel de banen van morgen? Hoe moeten we omgaan met steeds verdergaande flexibilisering? En is flexwerk noodzakelijk of moeten we blijven staan voor vaste contracten? Het komende Voorjaarscongres gaat over het werk van de toekomst en vindt plaats op 15 en 16 juni in Leiden.

Samen de wereld verbeteren. Dat begint op onze Congressen. We luisteren hier naar interessante sprekers, voeren actie en vieren een feestje. Zien we je in Leiden?

Aanmelden Voorjaarscongres 2019

  • Date Format: DD dash MM dash YYYY
    Mocht de deelnemersbijdrage voor jou een probleem vormen, neem dan even contact op met Jordy. Hij zal met je bekijken hoe je toch aan het congres kunt deelnemen.
  • Om het congres voor iedereen toegankelijk te houden proberen we de deelnemersbijdrage zo laag mogelijk te houden. Het organiseren van een congres kost echter veel geld. Daarom zouden we je willen vragen om, mocht je het geld kunnen missen, een vrijwillige extra bijdrage te doen. Vul hieronder in hoeveel geld je extra zou willen bijdragen.
  • Tijdens het congres wordt een aantal verenigingszaken en moties besproken. Deze zijn terug te vinden in de congreskrant. Als je de stukken tijdens het congres via de website bekijkt kunnen wij het milieu sparen door minder te printen. Wil je een geprinte versie ontvangen?
  • Speciaal voor nieuwe leden hebben we op zaterdagochtend een nieuweledenprogramma!
  • We zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor de verwerking van de gegevens die je in dit formulier hebt ingevuld. Je kunt deze toestemming altijd weer intrekken door te mailen naar info@js.nl.
  • € 0,00

Gegevens

Begin:
15 juni om 10:00
Einde:
16 juni om 17:00
Kosten:
Euro20
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

Dos Bailadores
Perzikweg 2
Leiden, Zuid-Holland 2321DG Netherlands
Op de hoogte blijven van de JS?

Schrijf je in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief waarin we je op de hoogte houden van onze politieke acties en activiteiten.Doe mee

De Jonge Socialisten in de PvdA is de politieke jongerenorganisatie van de Partij van de Arbeid. Voor slechts €5 ben je een jaar lid!

Ik wil lid worden!
Ik wil meer weten
Jonge Socialisten in de PvdA