Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Samen tegen antisemitisme

21 december 2018 om 16:00 - 18:00

Naar aanleiding van onderzoek van EenVandaag en een experiment van ‘Bondgenoten’ blijkt dat veel Joden zich nog steeds niet als Joods durven uiten. Veel Joden ervaren nog steeds discriminatie bij het dragen van een keppeltje en dat moet stoppen. Daarom willen wij als Utrechters en als Jonge Socialisten laten zien dat dit soort van discriminatie op basis van religie geen plek heeft in onze stad. In het filmpje van ‘Bondgenoten’ ervaarde ze de meeste discriminatie in Kanaleneiland dus zullen wij daar aankomende vrijdag staan. Daar laten we zien dat, wat je ook bent, of je nou joods, christelijk, islamitisch, atheïst of iets ander bent, je je in onze stad vrij moet kunnen voelen om jezelf te uiten. We nodigen alle Utrechters uit om zich aan te sluiten en te laten zien dat Utrecht voor iedereen is!

 

https://eenvandaag.avrotros.nl/panels/opiniepanel/alle-uitslagen/item/veel-nederlandse-joden-durven-niet-openlijk-joods-te-zijn/?fbclid=IwAR3iDdke7lopUZaXwuGIEZqYh_2fJ0GfydCTWVyyojg5dPQhMion-sG8v8U

Gegevens

Datum:
21 december 2018
Tijd:
16:00 - 18:00
Evenement Categorie:

Locatie

Winkel Centrum Nova
Van Starkenborghof 4
Utrecht, Utrecht 3527AH Nederland
+ Google Maps
Op de hoogte blijven van de JS?

Schrijf je in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief waarin we je op de hoogte houden van onze politieke acties en activiteiten.


Doe mee

De Jonge Socialisten in de PvdA is de politieke jongerenorganisatie van de Partij van de Arbeid. Voor slechts €5 ben je een jaar lid!

Ik wil lid worden!
Ik wil meer weten
Jonge Socialisten in de PvdA