Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Queer Easter – Solidarity vs Segregation

26 maart 2018 - 2 april 2018

| €100

Van 26 maart tot en met 2 april is het weer tijd voor Queer Easter. Bij dit evenement, een van de grootste over LGBTIQ+ in Europa, komen linkse jongeren samen om te praten over thema’s die belangrijk zijn voor de LGBTIQ+-gemeenschap. Het thema van dit jaar is ‘solidarity vs segregation’. De deelnemers zullen kijken hoe de strijd van verschillende groepen met elkaar verbonden is en hoe deze groepen elkaar kunnen helpen.

Queer Easter zal plaatsvinden in het Kurt Löwenstein Education Centre in de buurt van Berlijn. Deelname staat open voor mensen tussen de 18 en de 30 jaar oud. De voertaal is Engels.

De deelnemersbijdrage is 100 euro. Reiskosten zijn in principe voor eigen rekening, maar als er vanuit de JS een delegatie met even veel mannen als vrouwen gaat worden de reiskosten terugbetaald door de organisatie. Hier zullen we dus ook op letten bij de aanmeldingen.

Aanmelden vóór 15 februari door te mailen naar Bo. Bij haar kun je ook terecht als je nog vragen hebt.

Gegevens

Begin:
26 maart 2018
Einde:
2 april 2018
Kosten:
€100
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Jugendbildungsstätte Kurt Löwenstein e.V.
Freienwalder Allee 8
Werftpfuhl, Duitsland
+ Google Maps
Op de hoogte blijven van de JS?

Schrijf je in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief waarin we je op de hoogte houden van onze politieke acties en activiteiten.Doe mee

De Jonge Socialisten in de PvdA is de politieke jongerenorganisatie van de Partij van de Arbeid. Voor slechts €5 ben je een jaar lid!

Ik wil lid worden!
Ik wil meer weten
Jonge Socialisten in de PvdA