Laden Evenementen

« All Evenementen

JS Academie Vloggen I

28 maart om 19:00 - 21:00

Het leven van een Jonge Socialist bestaat, verbazingwekkend genoeg misschien, niet alleen maar uit debatteren, campagne voeren en opiniestukken schrijven. Want achter de schermen gebeurt nog wel meer dan je soms verwacht.

Daarom beginnen we dit jaar met iets nieuws. Naast politieke vaardigheden biedt de JS Academie nu ook praktische vaardigheden. In verschillende leergangen zullen verschillende praktische ‘achter-de-schermen’ vaardigheden worden aangeboden.
We zijn heel blij om dit project af te mogen trappen met niemand minder dan Majda Aboukaid.

Samen met Majda ga je met een groep aan de slag vier avonden aan de slag om goed te leren vloggen. Wie ben je en wat wil je laten zien, hoe werkt dat vloggen nou eigenlijk en natuurlijk ga je zelf aan de slag!
Heb je zin om mee te doen? Geef je dan op via onderstaand formulier!

De data zijn: 28 maart 2018, 4 april 2018, 11 april 2018 en 18 april 2018. Iedere avond begint om 19.00 op stationsweg 10b in Den Haag. Dit is 5 minuten lopen van station Den Haag Holland Spoor.
Wat je nodig hebt is sowieso een smartphone en heel veel goede zin!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Gegevens

Datum:
28 maart
Tijd:
19:00 - 21:00
Evenement Categorie:

Locatie

Partijkantoor Den Haag
Stationsweg 10b
Den Haag,
+ Google Maps
Op de hoogte blijven van de JS?

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief waarin we je op de hoogte houden van onze politieke acties en activiteiten.Jonge Socialisten in de PvdA