Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Poten in de moddertour: Zorgboerderij ‘boer’ Hans

13 maart om 13:00 - 17:00

Op vrijdag 13 maart zullen we op bezoek gaan bij zorgboerderij ‘boer’ Hans. Wij zullen een kijkje nemen naar de dagelijkse routine op de zorgboerderij. Daarnaast gaan we ook zelf aan de slag om te ervaren hoe het is om op een zorgboerderij te werken. Naast de boerderij werkzaamheden krijgen we ook een lekker stukje vlaai, want dat hoort erbij als je in Limburg bent.

We starten de dag om 1 uur op de boerderij. De precieze invulling van de dag zal later nog bekend worden gemaakt.

‘Boer’ Hans is een zorgboerderij gelegen in Venray. De zorgboerderij bestaat sinds 2000 en is daarmee een van de eerste van de regio. Op de boerderij komen elke week tussen 35 en 40 hulpboeren. Zij helpen met de activiteiten in en rond de boerderij. Dit varieert van schoffelen tot koffie zetten en van prei poten tot kippen voeren. Er is altijd en voor iedereen wel iets te doen.

Mocht je vragen hebben dan kan je contact opnemen met Lotte (06-46014930).

Gegevens

Datum:
13 maart
Tijd:
13:00 - 17:00

Organisator

Jonge Socialisten in de PvdA

Locatie

Zorgboerderij ‘boer’ Hans
Kiekweg 1
Venray,
+ Google Maps
Telefoon:
5801 JB
Site:
https://www.zorgboerderijboerhans.nl/
Op de hoogte blijven van de JS?

Schrijf je in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief waarin we je op de hoogte houden van onze politieke acties en activiteiten.


Doe mee

De Jonge Socialisten in de PvdA is de politieke jongerenorganisatie van de Partij van de Arbeid. Voor slechts €5 ben je een jaar lid!

Ik wil lid worden!
Ik wil meer weten
Jonge Socialisten in de PvdA