Laden Evenementen

« All Evenementen

PJO Parlement

2 juni - 3 juni

Op 2 en 3 Juni organiseren we weer, samen met andere politieke jongeren organisaties (PJO’s); het PJO parlement. Tijdens het PJO parlement ga je namens de JS debatteren over bepaalde stellingen met mensen van andere PJO’s om zo te proberen een meerderheid te krijgen voor jullie plannen!De afgelopen twee jaar heeft het helaas niet door kunnen gaan vanwege Corona maar daarom hebben we er dit jaar des te meer zin in het zo leuk mogelijk te maken!
Er mogen in totaal maar 15 mensen meedoen, dus schrijf je vooral in! Leden die nog niet eerder hebben deelgenomen krijgen voorrang dus voor dit evenement vindt een selectie proces plaats. Schrijf je vooral snel in en als je mee mag gaan laten we het zo snel mogelijk weten.Het zal plaatsvinden in Den Haag en de deelnamekosten bedragen 50 euro. Net als altijd kunnen er regelingen getroffen worden zodra dit bedrag een probleem kan opleveren bij het deelnemen. Iedereen moet altijd instaat gesteld worden om mee te kunnen doen dus neem in dat geval vooraf of na het selectie proces contact op met de penningmeester van de JS.

Als je je aan wilt melden, stuur dan even een mailtje met korte motivatie, wie je bent en of je al eerder mee hebt gedaan naar ons bestuurslid scholing Kiki

mail: klemmens@js.nl

 

Gegevens

Begin:
2 juni
Einde:
3 juni
Evenement Categorie:

Organisator

Jonge Socialisten in de PvdA

Locatie

Den Haag
Op de hoogte blijven van de JS?
Doe mee
Jonge Socialisten in de PvdA