Laden Evenementen

« All Evenementen

PJO parlement 2021

30 september om 11:00 - 1 oktober om 17:00

Op 30 september en 1 oktober organiseren we weer, samen met andere politieke jongeren organisaties (PJO’s); het PJO parlement. Tijdens het PJO parlement ga je namens de JS debatteren over bepaalde stellingen met mensen van andere PJO’s om zo te proberen een meerderheid te krijgen voor jullie plannen!

Het afgelopen jaar heeft het helaas niet door kunnen gaan vanwege Corona maar daarom hebben we er dit jaar des te meer zin in het zo leuk mogelijk te maken!
Er mogen in totaal maar 15 mensen meedoen, dus schrijf je vooral in! Leden die nog niet eerder hebben deelgenomen krijgen voorrang dus voor dit evenement vindt een selectie proces plaats. Schrijf je vooral snel in en als je mee mag gaan laten we het zo snel mogelijk weten.

Het zal plaatsvinden in Den Haag en de deelnamekosten bedragen 50 euro. Net als altijd kunnen er regelingen getroffen worden zodra dit bedrag een probleem kan opleveren bij het deelnemen. Iedereen moet altijd instaat gesteld worden om mee te kunnen doen dus neem in dat geval vooraf of na het selectie proces contact op met de penningmeester van de JS.

Meld je aan via het formulier hieronder.

LET OP: Het PJO parlement kan helaas niet doorgaan op de aangegeven data in verband met de beschikbaarheid van de Tweede Kamer. Nieuwe data voor het PJO parlement zullen op een later moment bekent worden.

 

Gegevens

Begin:
30 september om 11:00
Einde:
1 oktober om 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Den Haag
Op de hoogte blijven van de JS?
Doe mee
Jonge Socialisten in de PvdA