Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

PJO parlement 2020

5 maart om 17:30 - 6 maart om 19:00

Op 5 en 6 maart zal wederom het prestigieuze PJO-Parlement worden georganiseerd! Samen met alle andere politieke jongerenorganisaties gaan we onderhandelen en debatteren over uiteenlopende thema’s. Het debatgedeelte zal plaatsvinden in de plenaire zaal van de Tweede Kamer. Een unieke kans om er eens achter te komen of zo’n zetel een beetje lekker zit en om je even Kamerlid te voelen. Om mee te doen word verwacht dat je ’s avonds 30 januari aanwezig bent bij de meeting om de standpunten te formuleren, ook zal er in februari nog een debattraining plaatsvinden, de datum hiervan wordt met deelnemers vastgesteld. Het PJO-Parlement zelf is een meerdaags event, deelnemerskosten bedragen 50 euro met hotelovernachting en 25 euro zonder.

De aanmelding voor dit event is gesloten.

Gegevens

Begin:
5 maart om 17:30
Einde:
6 maart om 19:00
Evenement Categorieën:
, , ,

Organisator

Jonge Socialisten in de PvdA

Locatie

Den Haag
Op de hoogte blijven van de JS?

Schrijf je in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief waarin we je op de hoogte houden van onze politieke acties en activiteiten.


Doe mee

De Jonge Socialisten in de PvdA is de politieke jongerenorganisatie van de Partij van de Arbeid. Voor slechts €5 ben je een jaar lid!

Ik wil lid worden!
Ik wil meer weten
Jonge Socialisten in de PvdA