Laden Evenementen

« All Evenementen

Over de toekomst van de sociaaldemocratie

14 december om 19:00 - 22:00

De PvdA heeft een recordaantal zetels verloren en ook in de rest van Europa zijn het zware tijden voor de sociaaldemocratische partijen. Hoe moeten we nu verder? Wat is de rol van de sociaaldemocratie in een samenleving waarin de macht van Google en Facebook groeit en vast werk in flexwerk verandert?

Heb jij goede ideeën over hoe de sociaaldemocratie van de toekomst eruit zou moeten zien? Of hoor je graag hoe andere JS’ers hierover denken? Kom dan op vrijdagavond 14 december naar het partijkantoor in Den Haag.

Hoogleraar politieke wetenschappen en voormalig Eerste Kamerlid Ruud Koole leidt de avond in met zijn visie op de schitterende toekomst van de sociaaldemocratie. Vervolgens gaan we met elkaar in discussie over hoe de toekomst er volgens ons uit zou moeten zien. Inloop is om 19:00 en we starten om 19:30.

Aanmeldformulier Toekomst sociaaldemocratie

  • We zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor de verwerking van de gegevens die je in dit formulier hebt ingevuld. Je kunt deze toestemming altijd weer intrekken door te mailen naar info@js.nl.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Gegevens

Datum:
14 december
Tijd:
19:00 - 22:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Partijkantoor Den Haag
Stationsweg 10b
Den Haag,
+ Google Maps
Op de hoogte blijven van de JS?

Schrijf je in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief waarin we je op de hoogte houden van onze politieke acties en activiteiten.

 


Jonge Socialisten in de PvdA