Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Over de toekomst van de sociaaldemocratie

14 december 2018 om 19:00 - 22:00

De PvdA heeft een recordaantal zetels verloren en ook in de rest van Europa zijn het zware tijden voor de sociaaldemocratische partijen. Hoe moeten we nu verder? Wat is de rol van de sociaaldemocratie in een samenleving waarin de macht van Google en Facebook groeit en vast werk in flexwerk verandert?

Heb jij goede ideeën over hoe de sociaaldemocratie van de toekomst eruit zou moeten zien? Of hoor je graag hoe andere JS’ers hierover denken? Kom dan op vrijdagavond 14 december naar het partijkantoor in Den Haag.

Hoogleraar politieke wetenschappen en voormalig Eerste Kamerlid Ruud Koole leidt de avond in met zijn visie op de schitterende toekomst van de sociaaldemocratie. Vervolgens gaan we met elkaar in discussie over hoe de toekomst er volgens ons uit zou moeten zien. Inloop is om 19:00 en we starten om 19:30.

Gegevens

Datum:
14 december 2018
Tijd:
19:00 - 22:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Partijkantoor Den Haag
Stationsweg 10b
Den Haag,
+ Google Maps
Op de hoogte blijven van de JS?

Schrijf je in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief waarin we je op de hoogte houden van onze politieke acties en activiteiten.


Doe mee

De Jonge Socialisten in de PvdA is de politieke jongerenorganisatie van de Partij van de Arbeid. Voor slechts €5 ben je een jaar lid!

Ik wil lid worden!
Ik wil meer weten
Jonge Socialisten in de PvdA