Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Onderwijsstaking 6 november

6 november 2019 om 09:30 - 12:00

Komt ie wel of komt ie niet? Na een weekend dat spannender was dan menig Sinterklaasjournaal is dan toch het hoge woord eruit: de onderwijsstaking gaat toch door. En terecht wat ons betreft! Er moet structureel flink geïnvesteerd worden in het onderwijs en een eenmalig doekje voor het bloeden van 460 miljoen euro is daarbij niet de oplossing. Veel van de eisen van de leraren kunnen namelijk enkel worden ingewilligd met structureel extra geld. Daarom leggen de leraren komende woensdag het werk neer.

Wij zijn solidair met de leraren. Daarom zullen we komende woensdag aanwezig zijn bij de demonstratie in Amsterdam. Hiermee laten we zien dat wij onze leraren steunen. De onderwijsmanifestatie zal plaatsvinden op de Dam. We verzamelen om 9:30 voor ’t Nieuwe Kafé op de Dam. De demonstratie duurt van 10:00 tot 12:00. Hopelijk tot dan!

Gegevens

Datum:
6 november 2019
Tijd:
09:30 - 12:00
Evenement Categorieën:
, ,

Organisator

Jonge Socialisten in de PvdA

Locatie

De dam, Amsterdam
Op de hoogte blijven van de JS?

Schrijf je in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief waarin we je op de hoogte houden van onze politieke acties en activiteiten.


Doe mee

De Jonge Socialisten in de PvdA is de politieke jongerenorganisatie van de Partij van de Arbeid. Voor slechts €5 ben je een jaar lid!

Ik wil lid worden!
Ik wil meer weten
Jonge Socialisten in de PvdA