Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

(Nieuwe) Ledenweekend II

6 april 2018 - 8 april 2018

| €30

Het is alweer voorjaar. En dat betekent dat er een tweede (Nieuwe) Ledenweekend aan komt!

Het zal wederom een weekend vol gezelligheid, leuke workshops en interessante sprekers worden. Als kers op de taart zal er dit keer weer een jarige zijn: onze enige echte Lieke Kuiper.

Het (Nieuwe) Ledenweekend zal dit keer van 6 tot en met 8 april 2018 zijn en zal plaatsvinden op De Hollandse Boerderij in Bodegraven.

We hebben een spreker voor de vrijdagavond mogen vastleggen die we met trots presenteren:

Om 19.45 ontvangen we Michiel Dijkman, hoofd Corporate Affairs bij Samsung Electronics in de Benelux, lid van de raad van advies van de Europese CEO, toezichthouder bij de publieke omroep NTR en het Limburgs Museum. Daarnaast is hij adviseur van onderwijsinstellingen zoals Fontys Hogeschool en Nuffic. In 2017 mocht hij een sessie van de algemene vergadering van de Verenigde Naties in New York toespreken over maatschappelijke innovatieve projecten. Hier zal hij met jullie ook over in gesprek gaan: hoe ziet de toekomst eruit en welke (technologische) ontwikkelingen gaan we doormaken?

Op zondag ontvangen we Mariëtte Hamer. Na een lange carrière binnen de PvdA, onder andere als fractievoorzitter in de Tweede Kamer, is ze nu voorzitter van de Sociaal-Economische Raad, een van de belangrijkste adviesorganen van de overheid.

Meld je aan via onderstaand formulier en tot komend weekend!

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Gegevens

Begin:
6 april 2018
Einde:
8 april 2018
Kosten:
€30
Evenement Categorie:

Locatie

De Hollandse Boerderij
Meije 63
Bodegraven,
+ Google Maps
Op de hoogte blijven van de JS?

Schrijf je in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief waarin we je op de hoogte houden van onze politieke acties en activiteiten.


Jonge Socialisten in de PvdA