Laden Evenementen

« All Evenementen

(Nieuwe) Ledenweekend I

20 oktober - 22 oktober

| €30
Van 20 oktober tot en met 22 oktober 2017 is het dan ein-de-lijk weer zover: het eerste (Nieuwe) Ledenweekend van dit politieke seizoen! Wat kun je verwachten dit keer?
Politieke inhoud voorop, maar natuurlijk ook veel gezelligheid: een goed feest onder leiding van DJ Sjansen en een avond vol stand-up comedy en entertainment georganiseerd door het beruchte trio Booij, Sjansen en Van Bruggen.
Maar we gaan niet alleen feesten met elkaar, er komen ook gastsprekers en workshops. Meer informatie over het programma vind je hier in het blogje van Bo.

Met het formulier hieronder kun je je meteen aanmelden.

Let op: Betalen kan alleen via iDEAL. Lukt dit nu niet? Kom dan later even terug om het formulier in te vullen.
    Mocht de deelnemersbijdrage voor jou een probleem vormen, neem dan even contact op met Twan. Hij zal met je bekijken hoe je toch aan het ledenweekend kunt deelnemen.
  • Om het ledenweekend voor iedereen toegankelijk te houden proberen we de deelnemersbijdrage zo laag mogelijk te houden. Het organiseren van een ledenweekend kost echter veel geld. Daarom zouden we je willen vragen om, mocht je het geld kunnen missen, een vrijwillige extra bijdrage te doen. Vul hieronder in hoeveel geld je extra zou willen bijdragen.
  • € 0,00

Gegevens

Begin:
20 oktober
Einde:
22 oktober
Kosten:
€30
Evenement Categorie:
Website:
https://www.facebook.com/events/119223202124525/

Locatie

Buitencentrum Overasselt
Sint Walrickweg 9
Overasselt, Nederland
+ Google Maps
Op de hoogte blijven van de JS?

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief waarin we je op de hoogte houden van onze politieke acties en activiteiten.Jonge Socialisten in de PvdA