Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Najaarscongres: feminisme en emancipatie

17 november 2018 - 18 november 2018

 

Update: de eerste sprekers op ons Congres zijn bekend. Lilianne Ploumen komt spreken over Shedecides en oud kamerlid van de PvdA Yücel Keklik komt spreken over Vrijlinks.

Op 17 en 18 november vindt het Najaarscongres van de Jonge Socialisten plaats. Deze keer gaan we naar Groningen, waar tevens herindelingsverkiezingen zijn. Het thema van het Congres is feminisme en emancipatie. Meer informatie volgt in de Eerste Congreskrant.

Het Congres is het hoogste orgaan binnen onze vereniging. We bepalen op onze congressen de politieke lijn van onze vereniging en hoe we onze vereniging inrichten. Het Congres is daarnaast de ideale plek om samen te komen met andere JS’ers om een gezellig weekend te hebben.

Let op: Betalen kan alleen via iDEAL. Lukt dit nu niet? Kom dan later even terug om het formulier in te vullen. De gegevens die je in dit formulier invult gebruiken we zoals beschreven in onze privacyverklaring die je kunt lezen op js.nl/privacy
    Mocht de deelnemersbijdrage voor jou een probleem vormen, neem dan even contact op met Jordy. Hij zal met je bekijken hoe je toch aan het congres kunt deelnemen.
  • Om het congres voor iedereen toegankelijk te houden proberen we de deelnemersbijdrage zo laag mogelijk te houden. Het organiseren van een congres kost echter veel geld. Daarom zouden we je willen vragen om, mocht je het geld kunnen missen, een vrijwillige extra bijdrage te doen. Vul hieronder in hoeveel geld je extra zou willen bijdragen.
  • Speciaal voor nieuwe leden hebben we op zaterdagochtend een nieuweledenprogramma!
  • Tijdens het congres wordt een aantal verenigingszaken en moties besproken. Deze zijn terug te vinden in de congreskrant. Als je de stukken tijdens het congres via de website bekijkt kunnen wij het milieu sparen door minder te printen. Wil je een geprinte versie ontvangen?
  • We zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor de verwerking van de gegevens die je in dit formulier hebt ingevuld. Je kunt deze toestemming altijd weer intrekken door te mailen naar info@js.nl.
  • € 0,00

Gegevens

Begin:
17 november 2018
Einde:
18 november 2018
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Groningen
Groningen Nederland
Op de hoogte blijven van de JS?

Schrijf je in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief waarin we je op de hoogte houden van onze politieke acties en activiteiten.


Jonge Socialisten in de PvdA