Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Najaarscongres in Maastricht

13 november 2021 - 14 november 2021

Na een fantastisch voorjaarscongres afgelopen zomer in Zaandam staat het aankomende Congres alweer bijna voor de deur. Ditmaal vertrekken we naar Maastricht! Het thema van dit congres zal in het teken staan van: integriteit & rechtsstaat. Integriteit is vandaag de dag belangrijker dan ooit. Een greep uit het nieuws: Cora van Nieuwenhuizen vertrekt om lobbyist te worden voor de energiesector, Kamerleden die zichzelf controleren, corruptie in de Rotterdamse haven en de schandalen in Limburg.

Hoe gaan we om met integriteit en hoe verander je een bestuurscultuur? Al deze vragen en meer komen aan bod tijdens het congres. Maar dat is nog niet alles, zo moeten er nog een aantal vacatures worden gevuld! Daarnaast zal er statutenwijziging ingediend worden. Over de statutenwijziging en de voorstellen komt meer informatie in de Eerste Congreskrant. Genoeg reden om je aan te melden dus!

Het Congres vindt plaats op 13 en 14 november 2021 in Maastricht. Gewone congresvoorstellen kunnen tot en met 2 oktober (23:59) ingediend worden door te mailen naar presidium@js.nl. De Eerste Congreskrant bevat de gewone congresvoorstellen en vacatures. In de Tweede Congreskrant worden de moties, amendementen en sollicitaties gepubliceerd.

Voor de verduidelijking van alle deadlines en belangrijke data, hier alles nog op een rijtje:

  • 2 oktober (23:59): Deadline indienen gewone congresvoorstellen
  • 9 oktober: Publicatie Eerste Congreskrant
  • 23 oktober (23:59): Sluiting kandidaatstelling ad interim functies
  • 30 oktober (23:59): Deadline amendementen op de ingediende congresvoorstellen
  • 6 november: Publicatie Tweede Congreskrant
  • 7 november: Deadline aanmelden najaarscongres
  • 13-14 november: Najaarscongres in Maastricht

 

Met rode groet,

Het Presidium

 

Helaas is het aanmeldingslimiet bereikt voor het najaarscongres 2021. Als er weer plekken beschikbaar komen wordt dat door middel van onze nieuwsbrief gecommuniceerd. Houd deze dus in de gaten! We hopen je snel bij een van onze andere activiteiten te zien! Tot dan.

Gegevens

Begin:
13 november 2021
Einde:
14 november 2021
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Organisator

Jonge Socialisten in de PvdA

Locatie

Maastricht
Maastricht, Limburg Nederland + Google Maps
Op de hoogte blijven van de JS?
Doe mee
Jonge Socialisten in de PvdA