Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Masterclass Ambassadeur NL in VS

27 mei om 20:00 - 21:30

Woensdag 27 mei is Ambassadeur André Haspels van Nederland in de VS te gast in de masterclass. Hij komt samen met het hoofd politieke zaken, Roger van Laak, om meer licht te schijnen op de Nederlands-Amerikaanse relatie onder de trump regering. Dit is natuurlijk super interessant en is een super gelegenheid om al je vragen te stellen die je hierover hebt. Ben je bijvoorbeeld bij de town hall session met Pete Hoekstra geweest en wil je je nog verder verdiepen, of ben je gewoon enorm geïnteresseerd dan is dit evenement perfect voor jouw. Het belooft een open gesprek met veel verdieping te worden waarin volop de ruimte is om al je vragen te stellen en in gesprek te gaan met beide gasten. Mocht je gewoon zin hebben om gezellig te doen dan is dat natuurlijk ook mogelijk want naderhand blijven we nog gezellig met z’n allen napraten. Meld je aan via het onderstaande formulier wij sturen je dan vlak voor aanvang een link waarmee je kan deelnemen.

Gegevens

Datum:
27 mei
Tijd:
20:00 - 21:30

Organisator

JS
Op de hoogte blijven van de JS?

Schrijf je in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief waarin we je op de hoogte houden van onze politieke acties en activiteiten.


Doe mee

De Jonge Socialisten in de PvdA is de politieke jongerenorganisatie van de Partij van de Arbeid. Voor slechts €5 ben je een jaar lid!

Ik wil lid worden!
Ik wil meer weten
Jonge Socialisten in de PvdA