Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Ledenweekend

5 april - 7 april

Zin in een gezellig weekend vol sprekers en workshops? Het ledenweekend is het moment om je mede-JS’ers te ontmoeten, of je nou nieuw-lid bent of al heel wat jaren meeloopt. Dit jaar is het ledenweekend van 5 tot 7 april op de Hollandse Boerderij in Bodegraven. Het weekend zal in het teken staan van het onderwijs.

Liesbeth Verheggen, voorzitter van de Algemene Onderwijs Bond, vertelt over de problemen in het onderwijs en de lerarenstakingen. RTL-presentator Tom Jessen geeft een training in politiek en media. Ton Heerts vertelt over zijn werk als voorzitter van de MBO-raad.

Daarnaast zijn er natuurlijk ook weer verschillende spellen en organiseren we een pubquiz.

Aanmelden ledenweekend

  • Date Format: DD dash MM dash YYYY
  • Mocht de deelnemersbijdrage voor jou een probleem vormen, neem dan even contact op met Jordy. Hij zal met je bekijken hoe je toch aan het weekend kunt deelnemen.
  • Om het ledenweekend voor iedereen toegankelijk te houden proberen we de deelnemersbijdrage zo laag mogelijk te houden. Het organiseren van een ledenweekend kost echter veel geld. Daarom zouden we je willen vragen om, mocht je het geld kunnen missen, een vrijwillige extra bijdrage te doen. Vul hieronder in hoeveel geld je extra zou willen bijdragen.
  • De JS hanteert strikt de leeftijdsgrens van 18 jaar voor alcohol. Als je alcohol drinkt terwijl je onder de 18 bent of alcohol verstrekt aan een minderjarige, kunnen we je naar huis sturen.
  • We zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor de verwerking van de gegevens die je in dit formulier hebt ingevuld. Je kunt deze toestemming altijd weer intrekken door te mailen naar info@js.nl.
  • Prijs: € 0,00 Aantal:

 

Gegevens

Begin:
5 april
Einde:
7 april
Evenement Categorieën:
,

Locatie

De Hollandse Boerderij
Meije 63
Bodegraven,
+ Google Maps
Op de hoogte blijven van de JS?

Schrijf je in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief waarin we je op de hoogte houden van onze politieke acties en activiteiten.Doe mee

De Jonge Socialisten in de PvdA is de politieke jongerenorganisatie van de Partij van de Arbeid. Voor slechts €5 ben je een jaar lid!

Ik wil lid worden!
Ik wil meer weten
Jonge Socialisten in de PvdA