Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ledenweekend: Veiligheid en Defensie

3 april om 17:30 - 5 april om 16:00

Van 3 tot en met 5 april zal in het Brabantse Eersel het tweede ledenweekend van het jaar plaatsvinden. Het thema van het ledenweekend wordt veiligheid en defensie. Dit weekend gevuld met toffe sprekers, leerzame workshops en heel veel gezelligheid mag je niet missen. Zorg dus dat je erbij bent en meld je zo snel mogelijk aan!

Op het ledenweekend zal de AIVD (de Nederlandse inlichtingendienst) komen spreken over veiligheid. De AIVD vergelijkt zichzelf graag met de Amerikaanse FBI dus dit wil je niet missen.

Daarnaast zal er een Krav Maga-workshop gegeven worden. Krav Maga is een verdedigingssport die ontworpen is voor de Israëlische strijdkrachten met de nadruk op bruikbaarheid in de praktijk en efficiëntie. Het is afgestemd op jouw niveau dus geen zorgen: je hoeft geen militair te zijn om goed mee te komen en iedereen kan meedoen. Naast dat het een enorm gave ervaring is kun je er ook een stukje weerbaarheid en zelfvertrouwen uit halen waar je na dit weekend ook nog wat aan hebt.

Stay tuned for more!

Gegevens

Begin:
3 april om 17:30
Einde:
5 april om 16:00
Evenement Categorieën:
, ,

Organisator

Jonge Socialisten in de PvdA

Locatie

Groepsaccomodatie W ‘tjewel
Stokkelen 43
Eersel, Noord Brabant 5521 ND Nederland
+ Google Maps
Op de hoogte blijven van de JS?

Schrijf je in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief waarin we je op de hoogte houden van onze politieke acties en activiteiten.


Doe mee

De Jonge Socialisten in de PvdA is de politieke jongerenorganisatie van de Partij van de Arbeid. Voor slechts €5 ben je een jaar lid!

Ik wil lid worden!
Ik wil meer weten
Jonge Socialisten in de PvdA