Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ledenweekend: Veiligheid

2 oktober om 17:00 - 3 oktober om 16:00

Helaas zal dit jaar ook het (nieuwe) ledenweekend anders dan anders moeten plaatsvinden. Rekening houdende met de huidige ontwikkelingen van het Covid-19 virus is er besloten het ledenweekend dit jaar volledig digitaal te organiseren.

[Let op]: voorheen zouden er etentjes georganiseerd worden door het land. I.v.m. de persconferentie van 28 september is er helaas geen mogelijkheid dit door te laten gaan. Iedereen die zich hiervoor had aangemeld zal het bedrag teruggestort krijgen.

Dit betekent dat de sprekers waarop we ons verheugd hadden er alsnog voor ons zullen zijn, maar nu wel online. Daarnaast zal de gezelligheid waar onze (nieuwe) ledenweekenden om bekend staan ook niet achter blijven. Er worden op vrijdag en zaterdag online activiteiten georganiseerd.  Houd deze pagina in de gaten voor de planning en voor meer informatie. Inschrijven kan hieronder.

Gegevens

Begin:
2 oktober om 17:00
Einde:
3 oktober om 16:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Organisator

Jonge Socialisten in de PvdA
Op de hoogte blijven van de JS?

Schrijf je in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief waarin we je op de hoogte houden van onze politieke acties en activiteiten.


Doe mee

De Jonge Socialisten in de PvdA is de politieke jongerenorganisatie van de Partij van de Arbeid. Voor slechts €5 ben je een jaar lid!

Ik wil lid worden!
Ik wil meer weten
Jonge Socialisten in de PvdA