Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kijk het Eurovisie Songfestival samen met Frans

18 mei 2019 om 19:00 - 23:30

Meld je hier snel aan!

De ‘twelve points’ gaan naar ‘onze’ Duncan Laurence, en daar wil jij bij zijn! Samen met onze Europese inzending Frans Timmermans kijken we op deze avond naar het Eurovisie Songfestival, dat we dit jaar écht gaan winnen!

We starten met een goed gesprek met Frans Timmermans, onze kandidaat voor het voorzitterschap van de Europese Commissie. Hij vertelt over zijn strijd voor een eerlijk, vrij en duurzaam Europa. Stel hem jouw vraag!

Daarna is het tijd voor het Songfestival. Test vooraf je Songfestivalkennis met de quiz en sing-along van ons panel van experts en geniet van de beste Eurovisie-hits met onze briljante band! Stem live mee met je stembordjes en kies onze eigen Eurovisie-winnaar. Van het Songfestival hoef je niks te missen: we blijven uiteraard live op een groot scherm tot Duncan Laurence is gekroond tot de eerste Nederlandse winnaar in 44 jaar!

We zien je bij Pllek in Amsterdam!

Gegevens

Datum:
18 mei 2019
Tijd:
19:00 - 23:30
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Pllek
T.T. Neveritaweg 59
Amsterdam, Nederland
+ Google Maps
Op de hoogte blijven van de JS?

Schrijf je in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief waarin we je op de hoogte houden van onze politieke acties en activiteiten.


Doe mee

De Jonge Socialisten in de PvdA is de politieke jongerenorganisatie van de Partij van de Arbeid. Voor slechts €5 ben je een jaar lid!

Ik wil lid worden!
Ik wil meer weten
Jonge Socialisten in de PvdA