Laden Evenementen

« All Evenementen

Jubileumcongres

11 november - 12 november

| €20

Op 11 en 12 november vindt ons jubileumcongres plaats in het Schaaf City Theater in Leeuwarden. Dat weekend bestaan we precies 40 jaar. Het belooft een fantastisch weekend te worden met interessante sprekers, leerzame workshops, een spetterend congresfeest en nog veel meer! Je kunt je nu aanmelden met het formulier hieronder. Heb je vragen over het jubileumcongres? Stuur dan een mail naar Simon!

Klik hier voor informatie over deadlines voor het indienen van voorstellen en voor relevante documenten.

Let op: Betalen kan alleen via iDEAL. Lukt dit nu niet? Kom dan later even terug om het formulier in te vullen.
    Mocht de deelnemersbijdrage voor jou een probleem vormen, neem dan even contact op met Twan. Hij zal met je bekijken hoe je toch aan het congres kunt deelnemen.
  • Om het congres voor iedereen toegankelijk te houden proberen we de deelnemersbijdrage zo laag mogelijk te houden. Het organiseren van een congres kost echter veel geld. Daarom zouden we je willen vragen om, mocht je het geld kunnen missen, een vrijwillige extra bijdrage te doen. Vul hieronder in hoeveel geld je extra zou willen bijdragen.
  • Speciaal voor nieuwe leden hebben we op zaterdagochtend een nieuweledenprogramma!
  • Tijdens het congres wordt een aantal verenigingszaken en moties besproken. Deze zijn terug te vinden in de congreskrant. Als je de stukken tijdens het congres via de website bekijkt kunnen wij het milieu sparen door minder te printen. Wil je een geprinte versie ontvangen?
  • € 0,00

Gegevens

Begin:
11 november
Einde:
12 november
Kosten:
€20
Evenement Categorie:
Website:
https://www.facebook.com/events/120158865315334/

Locatie

Schaaf City Theater
Breedstraat 48
Leeuwarden, Nederland
+ Google Maps
Op de hoogte blijven van de JS?

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief waarin we je op de hoogte houden van onze politieke acties en activiteiten.Jonge Socialisten in de PvdA