Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

[Geannuleerd] JS voetbaltoernooi

20 september 2020 om 13:30 - 17:30

Wegens Nieuws omtrent positief geteste leden die aanwezig waren op het congres is besloten deze activiteit te verplaatsen naar een nader te bepalen datum.

 

Het EK is helaas dit jaar niet doorgegaan, maar het op één na grootste voetbalspektakel van Nederland kan gelukkig wel doorgang vinden! Op 20 september vindt namelijk in Den Bosch het landelijke JS Voetbaltoernooi plaats. Op dit prestigieuze toernooi nemen teams van verschillende afdelingen het tegen elkaar op om uiteindelijk gekroond te worden tot voetbalkampioen van de JS.

De inloop is vanaf 13:30 en de eerste wedstrijd begint om 14:00. Zorg er dus voor dat jij en je team er op tijd zijn. We spelen op een half veld in teams van 7. Wisselspelers zijn toegestaan. Na de wedstrijden sluiten we de dag af met een welverdiend stukje pizza. Uiteraard zorgen we ervoor dat het toernooi coronaproof is en dat er los van de wedstrijden gewoon 1,5 meter afstand gehouden wordt.

Wil je meedoen? Meld je dan aan als team of individueel (dan zoeken wij een team voor je) door een mailtje te sturen naar speters@js.nl.

Gegevens

Datum:
20 september 2020
Tijd:
13:30 - 17:30
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

Bossche Voetbal Vereniging
Victorialaan 20
Den Bosch, Noord-Brabant Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
5213 JG
Op de hoogte blijven van de JS?
Doe mee
Jonge Socialisten in de PvdA