Laden Evenementen

« All Evenementen

JS naar Genève

1 september

| €95,50

De Genèvereis wordt i.v.m. de maatregelen omtrent de coronapandemie uitgesteld tot een later moment zodra er meer over bekend is wordt dat op deze pagina aangegeven.

Ga met de JS mee naar Genève. Behalve dat dit een super leuke reis wordt, gaan we ook op bezoek bij drie super belangrijke en interessante internationale organisaties. Met een groep van 18 JS’ers brengen we een bezoek aan de International Labour Organisation (ILO), waar dagelijks wordt onderhandeld over arbeidsrecht-verdragen; de World Trade Organization (WTO), waar dagelijks wordt onderhandeld over handelsverdragen; en de Nederlandse Permanente Vertegenwoordiging naar de Verenigde Naties (VN) en de WTO, van waaruit Nederland al zijn multilaterale diplomatie voert binnen de VN, in Genève, en de WTO. De reis staat volledig in het teken van internationale verdragen en we gaan hier behalve veel lol maken ook veel leren over de praktijk achter de onderhandelingen over arbeidsrecht en internationale handel. Tevens krijgen we een kijkje achter de schermen van de multilaterale diplomatie en bezoeken we de internationale humanitaire hoofdstad.

Lijkt het jouw leuk om mee te gaan stuur dan een mailtje naar ndelange@js.nl met daarin je naam, leeftijd en een korte motivatie waarom het jouw super leuk lijkt om met ons op reis te gaan. Laat ook meteen even weten of je er iets op tegen hebt om op een gemengde kamer te liggen en, mits je dat wilt natuurlijk, wat je gender is. Want Zoals met al onze evenementen streven we naar een gebalanceerde genderverdeling in de groep.

Ik heb er in ieder geval heel veel zin in en ik hoop snel van jou te horen.

 

Gegevens

Datum:
1 september
Kosten:
€95,50

Organisator

JS

Locatie

Genève
Zwitserland + Google Maps
Op de hoogte blijven van de JS?

Schrijf je in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief waarin we je op de hoogte houden van onze politieke acties en activiteiten.


Doe mee

De Jonge Socialisten in de PvdA is de politieke jongerenorganisatie van de Partij van de Arbeid. Voor slechts €5 ben je een jaar lid!

Ik wil lid worden!
Ik wil meer weten
Jonge Socialisten in de PvdA