Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

JS liftwedstrijd voor eerlijk Europees transport

3 mei

Vrijdag 3 mei: JS liftwedstrijd voor eerlijk Europees transport

Op een unieke manier gaan we campagnevoeren voor eerlijk werk: met een liftwedstrijd! Vrachtwagenchauffeurs doen zwaar werk en maken lange dagen. Het is Agnes Jongerius in het Europees Parlement gelukt om hun loon en werkroosters te verbeteren, en dat willen we alle chauffeurs laten weten!

Vanuit het hele land kun je meedoen, je start namelijk vanuit jouw stad of dorp. Utrecht is de eindbestemming, waar we afsluiten met een groepsfoto van alle lifters met Agnes Jongerius. Aan het eind er een borrel met wat te eten in de buurt van Utrecht Centraal Station!

Onderweg kun je punten verdienen door filmpjes op te nemen met chauffeurs, stroopwafels uit te delen aan chauffeurs, te flyeren op tankstations of het mooiste liftbordje te twitteren. Zoek een liftmaatje, of mail ons als je mee wilt doen en nog een liftpartner zoekt.

Doe mee, vraag al je vrienden en meld je snel aan door te mailen naar joomen@js.nl!

Gegevens

Datum:
3 mei
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

Utrecht Centraal Station
Utrecht, Utrecht Netherlands
Op de hoogte blijven van de JS?

Schrijf je in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief waarin we je op de hoogte houden van onze politieke acties en activiteiten.


Doe mee

De Jonge Socialisten in de PvdA is de politieke jongerenorganisatie van de Partij van de Arbeid. Voor slechts €5 ben je een jaar lid!

Ik wil lid worden!
Ik wil meer weten
Jonge Socialisten in de PvdA