Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

JS Buitengewoon Congres 2023

22 januari om 11:00 - 17:00

Aankondiging buitengewoon congres 22 januari

 

Op het afgelopen Najaarscongres is besloten om een buitengewoon congres te organiseren met als doel inhoudelijke congresvoorstellen te bespreken. Hiervoor kunnen zoal gebruikelijk moties worden ingediend en andere voorstellen worden gedaan. Dit kan gestuurd worden aan presidium@js.nl. Tevens zal hier een update gegeven worden door het Landelijk Bestuur over de status van de vereniging en de leden meenemen in het beoogde proces voor de komende periode. Tot slot is het ook mogelijk je te kandideren voor de vacatures van rekenkamer (3), raad van advies (5), presidium (1), beroepscommissie (1), en onafhankelijk vertrouwenspersoon (2). De deadline is hiervoor bij aanvang van het congres op 22 januari. Aanmeldingen kunnen verstuurd worden aan presidium@js.nl.

 

Op het buitengewoon congres wordt sterk aangeraden geen HR-voorstellen in te dienen. Dit in verband met het feit dat de komende periode er een grootschalige herziening van het HR zal plaatsvinden in navolging van de status van de vereniging.

 

Het buitengewoon congres zal plaatsvinden op 22 januari 2023 om 11;00 online via een nader te bepalen medium.

 

We hopen jullie op 22 januari digitaal te verwelkomen op het buitengewoon congres. Aanmelden kan via de onderstaande link:

Aanmelden buitengewoon congres 2023

Meld je hieronder aan voor het buitengewoon congres van de JS dat zal plaatsvinden op 22 januari 2023. Je kunt enkel digitaal deelnemen aan dit congres.
  • Persoonlijke gegevens

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Aanvullende informatie voor het congres

  • Kunnen wij aanvullende hulp aanbieden zodat je het evenement makkelijker kan bijwonen, heb je bijvoorbeeld een beperking waarvoor wij extra hulp kunnen bieden?
  • Digitale deelname aan het extra congres is gratis.
  • Om het extra congres voor iedereen toegankelijk te houden proberen we de deelnemersbijdrage zo laag mogelijk te houden. Het organiseren van een congres kost echter meer dan we normaal gesproken vragen van onze leden. Daarom zouden we je willen vragen om, mocht je het geld kunnen missen, een vrijwillige extra bijdrage te doen. Vul hieronder in hoeveel geld je extra zou willen bijdragen.
  • € 0,00
  • We zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor de verwerking van de gegevens die je in dit formulier hebt ingevuld. Je kunt deze toestemming altijd weer intrekken door te mailen naar info@js.nl. De gegevens worden enkel gebruikt bij de organisatie van het congres.

Gegevens

Datum:
22 januari
Tijd:
11:00 - 17:00
Op de hoogte blijven van de JS?
Doe mee
Jonge Socialisten in de PvdA