Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

JS Academie Politiek IV

20 juni 2018 om 19:30 - 21:30

Ook dit jaar bieden we binnen de JS Academie weer een politieke vaardighedenleergang aan! De leergang bestaat uit 4 avonden waar iedere avond een andere politieke vaardigheid aan de orde zal komen, namelijk onderhandelen, debatteren, presenteren en schrijven. De avonden zullen gegeven worden door onze JS trainers Manuela van Gent, Stijn Jansen en Bart van Bruggen.

De eerste avond zal zijn op 29 maart 2018 om 19.30, onder leiding van Bart van Bruggen zullen jullie gaan leren debatteren. Bart van Bruggen is oud-voorzitter van de Jonge Socialisten in de PvdA en tegenwoordig werkzaam bij de Patiëntenfederatie.

De tweede avond zal zijn op 25 april 2018 om 19.30, onder leiding van Manuela van Gent zullen jullie gaan leren politiek schrijven. Manuela van Gent is duo-raadslid bij de gemeente Bergen op Zoom, intercedent bij Actief Werkt! en eigenaar van sportschool Dojo Satori.

De derde avond zal zijn op 23 mei 2018 om 19.30, onder leiding van Stijn Jansen zal het onderwerp presenteren aan de orde komen. Stijn Jansen heeft ooit in het landelijk bestuur gezeten met functie Leden, is oud-voorzitter van JS Utrecht en tegenwoordig campagneleider bij PvdA Utrecht en werkzaam bij FNV als organizer.

De laatste avond zal zijn op 20 juni 2018 om 19.30, onder leiding van wederom Manuela van Gent zal het onderwerp onderhandelen aan de orde komen.

Alle avonden zullen plaatsvinden op het partijkantoor van PvdA Utrecht, Van Brammendreef 159. Voor deze leergang betaal je 20 euro borg die je terug krijgt als je 3 van de 4 avonden aanwezig bent. Je kunt je aanmelden met het formulier hieronder.

Gegevens

Datum:
20 juni 2018
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorie:

Locatie

Partijkantoor Utrecht
Van Brammendreef 159
Utrecht, Nederland
+ Google Maps
Op de hoogte blijven van de JS?

Schrijf je in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief waarin we je op de hoogte houden van onze politieke acties en activiteiten.


Jonge Socialisten in de PvdA