Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

JS Academie Ontwerpen II

3 oktober 2018 om 19:30 - 22:00

Hoe maak je die flyer nu écht mooi? Of altijd al eens willen weten hoe je jouw boodschap een beetje gelikt voor de dag kan krijgen? Waarom knappen mensen af op een sullig filmpje of lelijke poster? Tijdens de JS Academie Ontwerpen leer je in drie avonden van de fijne kneepjes van het vak.

Freek is oud-landelijk bestuurslid van de Jonge Socialisten en heeft naast zijn studie en werk ook altijd een eigen grafisch en web-ontwerp bedrijf gerund. Zo heeft hij ook al heel wat dingen ontworpen voor de JS, waaronder de Lava!

De avonden zullen plaatsvinden op het partijkantoor van Rotterdam. Zij hebben een eigen kantine en het meenemen van eigen consumpties is daarom ook niet toegestaan. Je kunt daar wat krijgen tegen lichte vergoeding.

De avonden zullen plaatsvinden op:
1. 12 september 2018 om 19.30
2. 3 oktober 2018 om 19.30
3. 24 oktober 2018 om 19.30
Voor deelname aan de JS Academie Ontwerpen betaal je 15 euro borg. Als je minstens twee van de drie avonden aanwezig bent krijg je deze borg teruggestort.

Aanmeldformulier Toekomst sociaaldemocratie

  • We zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor de verwerking van de gegevens die je in dit formulier hebt ingevuld. Je kunt deze toestemming altijd weer intrekken door te mailen naar info@js.nl.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Gegevens

Datum:
3 oktober 2018
Tijd:
19:30 - 22:00
Evenement Categorie:

Locatie

Partijkantoor Rotterdam
Willem Smalthof 95
Rotterdam,
+ Google Maps
Op de hoogte blijven van de JS?

Schrijf je in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief waarin we je op de hoogte houden van onze politieke acties en activiteiten.Doe mee

De Jonge Socialisten in de PvdA is de politieke jongerenorganisatie van de Partij van de Arbeid. Voor slechts €5 ben je een jaar lid!

Ik wil lid worden!
Ik wil meer weten
Jonge Socialisten in de PvdA