Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Hoe ziet de toekomst van het Landelijk Bestuur eruit?

29 juni om 19:30 - 22:30

Op maandagavond 29 juni gaat de commissie functieprofielen graag met jullie in gesprek over de toekomst van het landelijk bestuur. Hoe zie jij het bestuur voor je? Wat zijn volgens jou de kerntaken van het landelijk bestuur? En uit hoeveel leden moet het bestuur eigenlijk bestaan? Door met jullie in gesprek te gaan hoopt de commissie een goed beeld te krijgen van hoe leden en afdelingen over deze en andere vragen denken. Mocht je niet bij dit evenement aanwezig kunnen zijn, dan bestaat er op een later moment ook nog de mogelijkheid om je ideeën via een online enquête mee te geven aan de commissie. Voor vragen kan je altijd even mailen naar ldemarteau@js.nl

De commissie functieprofielen is benieuwd naar jullie ideeën. Hopelijk tot 29 juni! Aanmelden kan via het formulier hieronder.

Datum: 29 juni 2020
Tijd: 19:30 uur inloop, 20:00 uur start

Gegevens

Datum:
29 juni
Tijd:
19:30 - 22:30
Op de hoogte blijven van de JS?

Schrijf je in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief waarin we je op de hoogte houden van onze politieke acties en activiteiten.


Doe mee

De Jonge Socialisten in de PvdA is de politieke jongerenorganisatie van de Partij van de Arbeid. Voor slechts €5 ben je een jaar lid!

Ik wil lid worden!
Ik wil meer weten
Jonge Socialisten in de PvdA