Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Het digitale ledenweekend

1 mei om 10:00 - 2 mei om 22:00

| €5

Helaas kan dit jaar het befaamde (nieuwe) ledenweekend opnieuw niet fysiek doorgaan. Toch hebben we ons best gedaan om dit keer een gezellig en interessant online programma samen te stellen, en wel in het weekend van de Dag van de Arbeid!

Dit ledenweekend zal dan ook in het teken staan van werk, werk, werk. Met op 1 mei een grote actie voor de Dag van de Arbeid, en op zondag 2 mei een interessante spreker. Wie dit zal zijn zal later bekend worden.

Voor het avondprogramma hebben we een aantal leuke interactieve activiteiten. Zo zullen we op zaterdagavond een geheel verzorgde spectaculaire cocktailworkshop volgen en op zondagavond zullen we een spannende online escaperoom doen.

Kortom, heel veel gezelligheid, zoals het hoort op een JS ledenweekend. Om de benodigdheden te kunnen opsturen voor de workshop vragen we om je adres. Ook vragen we om een eigen bijdrage van 5 euro. Mocht deze bijdrage een probleem vormen kun je contact opnemen met onze penningmeester (Melad Kohistani) en is er altijd wat te regelen. We hopen je 1 mei (online) te zien!

In verband met de benodigdheden voor de cocktailworkshop kan aanmelden tot 19 april, al kan je altijd bij de rest van het programma aanschuiven. Stuur in dat geval na de negentiende een mailtje naar Sarah (svonk@JS.nl)

Programma:
Zaterdag 1 mei:
10:00-10:30: Kennismaking (online)
11:45 verzamelen: Demonstratie Dag van de Arbeid (fysiek te Amsterdam)
20:00-21:30: Cocktailworkshop (online)

Zondag 2 mei:
11:00-12:00: Spreker: Tuur Elzinga – voorzitter van de FNV (online)
19:30-21:30: Escape room (online)
21:30-22:00: Afsluiting en eventuele na-borrel (online)

Wil je je enkel aanmelden voor de demonstratie op zaterdag 1 mei? Klik dan hier: https://js.nl/nieuws/amazon-demonstratie/

Aanmelden digitale ledenweekend

  • Date Format: DD dash MM dash YYYY
  • Je kan je hier niet meer voor aanmelden. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sarah Vonk (svonk@js.nl)
  • Kunnen wij aanvullende hulp aanbieden zodat je het evenement makkelijker kan bijwonen?
  • We zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor de verwerking van de gegevens die je in dit formulier hebt ingevuld. Je kunt deze toestemming altijd weer intrekken door te mailen naar info@js.nl. De gegevens worden enkel gebruikt bij de organisatie van het ledenweekend.
  • Om het digitale ledenweekend te organiseren is een eigen bijdrage van vijf euro verijst. Levert die een probleem op waardoor je niet kunt deelnemen? Neem dan contact op met onze penningmeester, er valt altijd iets te regelen en iedereen is van harte welkom.
    Prijs: € 5,00
  • Om het ledenweekend voor iedereen toegankelijk te houden proberen we de deelnemersbijdrage zo laag mogelijk te houden. Het organiseren van een ledenweekend kost echter meer geld dan we normaal gesproken vragen. Daarom zouden we je willen vragen om, mocht je het geld kunnen missen, een vrijwillige extra bijdrage te doen. Vul hieronder in hoeveel geld je extra zou willen bijdragen.
  • € 0,00

Gegevens

Begin:
1 mei om 10:00
Einde:
2 mei om 22:00
Kosten:
€5
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Online

Organisator

Jonge Socialisten in de PvdA
Op de hoogte blijven van de JS?
Doe mee
Jonge Socialisten in de PvdA