Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Festival van de Toekomst in Eindhoven

4 november 2016 om 19:00 - 22:00

Op maandag 24 oktober is het verkiezingsprogramma van de PvdA gelanceerd. Hier staan vele mooie voorstellen in, waar ook veel JS’ers invloed op hebben gehad. Zo zijn we erg blij met punten zoals het afschaffen van het minimumjeugdloon vanaf 18 jaar, het afschaffen van het eigen risico, het invoeren van 3 maanden vaderschapsverlof en het invoeren van anoniem solliciteren. Maar wij zouden geen sociaaldemocraten zijn als er niet altijd dingen beter zouden kunnen.

Daarom willen we graag met alle JS’ers en andere activistische jongeren in het land, verder denken over het toekomstverhaal van de PvdA. Dit doen we op drie Festivals van de Toekomst. Met inspirerende sprekers, goede discussies en een gezellige sfeer, gaan wij nadenken hoe dit programma nóg beter zou kunnen. Daar hebben we jou en jouw ideeën bij nodig.

Dus kom langs op 4 november (19:00 uur in Eindhoven), 11 november (19:00 uur in Zwolle) of 14 november (17:00 uur in Den Haag, voorafgaand aan het eerste lijsttrekkersdebat)! Dan kan jij meedenken met onze ideeën voor de toekomst. En bovenal worden het gewoon drie enorm gezellige bijeenkomsten waar je vrienden kan ontmoeten en geïnspireerd kan raken. Je mist wat als je er niet bent.

Om het goede voorbeeld te geven, hebben we als landelijk bestuur van de JS al enkele amendementen ingediend en die hebben nu 100 steunbetuigingen nodig om goedgekeurd te worden. Op onze website kun je die amendementen vinden en kan je ze meteen steunen! Hiermee help je de JS aan meer invloed op het verkiezingsprogramma. Mocht je er nou niet bij kunnen zijn op deze festivals, maar je hebt toch een geweldig idee voor de toekomst. Mail die dan naar Lieke Kuiper en dan kunnen wij daar misschien alsnog wat mee doen.

Onze inspirerende spreker in Eindhoven is Gaby van den Biggelaar, directeur van Stichting Leergeld Nederland!

Gegevens

Datum:
4 november 2016
Tijd:
19:00 - 22:00
Evenement Categorie:
Website:
https://www.facebook.com/events/791205414368644/

Locatie

Kerkstraat 36
Eindhoven,
+ Google Maps
Op de hoogte blijven van de JS?

Schrijf je in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief waarin we je op de hoogte houden van onze politieke acties en activiteiten.


Doe mee

De Jonge Socialisten in de PvdA is de politieke jongerenorganisatie van de Partij van de Arbeid. Voor slechts €5 ben je een jaar lid!

Ik wil lid worden!
Ik wil meer weten
Jonge Socialisten in de PvdA