Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Dilemma’s van de Toekomst – Zomerschool 2017

25 augustus - 27 augustus

| €35

Van vrijdag 25 augustus t/m zondag 27 augustus gaan we samen met Jong WBS in Huizen aan de slag met zes dilemma’s van de toekomst. Een weekend lang denken en discussiëren met als resultaat: zes krachtige ideeën voor een toekomstgerichte politiek. Op zondag leggen we deze ideeën voor aan prominente PvdA’ers. Zij kunnen vervolgens met de ideeën aan de slag. Aanmelden voor de Zomerschool 2017 kan met het formulier hieronder. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Bo!

Let op: Betalen kan alleen via iDEAL. Lukt dit nu niet? Kom dan later even terug om het formulier in te vullen.

  • Hieronder vind je de workshops die op de zomerschool gegeven zullen worden. Vink de drie workshops van je voorkeur aan. Aan de hand van deze voorkeuren zullen we proberen iedereen in te delen bij een workshop van zijn/haar voorkeur.
  • De zomerschool wordt georganiseerd door Jong WBS en de Jonge Socialisten in de PvdA. Als je van een van deze verenigingen lid wil worden, geef dat dan hieronder aan. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.
  • Om de zomerschool voor iedereen toegankelijk te houden proberen we de deelnemersbijdrage zo laag mogelijk te houden. Het organiseren van een zomerschool kost echter veel geld. Daarom zouden we je willen vragen om, mocht je het geld kunnen missen, een vrijwillige extra bijdrage te doen. Vul hieronder in hoeveel geld je extra zou willen bijdragen.
  • Prijs: € 35,00
  • € 0,00

Gegevens

Begin:
25 augustus
Einde:
27 augustus
Kosten:
€35
Evenement Categorieën:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/1682431485119165/

Locatie

De Woensberg
Woensbergweg 5
Huizen, Nederland
+ Google Maps
Op de hoogte blijven van de JS?

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief waarin we je op de hoogte houden van onze politieke acties en activiteiten.

Subscribe to our mailing list

* indicates required


Jonge Socialisten in de PvdA