Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Campagnetour Utrecht

24 februari

Op 21 maart zijn er weer Gemeenteraadsverkiezingen. Met het recordaantal van 86 JS’ers op kandidatenlijsten verspreid over het hele land beloven het mooie verkiezingen te worden. Om ervoor te zorgen dat zo veel mogelijk van deze JS-toppers uiteindelijk ook in de raad terecht komen gaan we natuurlijk in de laatste weken voor de verkiezingen keihard campagnevoeren. Dat doen we onder andere bij tien campagnetours door verschillende regio’s. Met busjes gaan we het hele land doorrijden om zo veel mogelijk kandidaten te helpen bij hun campagne. En daar hebben we jou bij nodig! Die busjes moeten natuurlijk tien keer vol zitten, dus ga vooral een of meerdere keren mee op campagne. Bij deze vijfde tour gaan we onze kandidaten in Veenendaal, Lopik, Nieuwegein en Utrecht steunen.
 
We halen je ’s ochtends op op station Veenendaal-de Klomp en vervoeren jullie de hele dag met een busje. ’s Avonds is er een gelegenheid om te gaan borrelen met de PvdA Utrecht voor de liefhebbers. Zowel voor als na die borrel kunnen we je afzetten op een station in Utrecht.

Als je mee wil, graag even aanmelden door te mailen naar Anouk.

Gegevens

Datum:
24 februari
Evenement Categorie:
Website:
https://www.facebook.com/events/2060745524160819/

Locatie

Station Veenendaal-De Klomp
6745 XE
Veenendaal,
+ Google Maps
Op de hoogte blijven van de JS?

Schrijf je in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief waarin we je op de hoogte houden van onze politieke acties en activiteiten.

 


Jonge Socialisten in de PvdA