Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Campagneaftrap Gemeenteraadsverkiezingen

20 januari om 13:00 - 19:00

Nog maar twee maanden en dan zijn er weer Gemeenteraadsverkiezingen. Wij zijn al een aantal maanden bezig om een goede campagne voor te bereiden. 20 januari gaan we die met jullie en met Lodewijk Asscher maar vooral met alle JS-kandidaten voor de Gemeenteraad aftrappen in Den Haag. We hopen zo veel mogelijk van jullie vaak te zien tijdens de campagne, maar vooral ook bij de aftrap. In Den Haag hebben we met Mikal (2), Janneke (4) en Samir (7) maar liefst drie JS’ers in de top tien staan. Natuurlijk gaan we de straat op om hen te steunen.

We verzamelen om 13.00 uur op het Hobbemaplein bij de Haagse Markt. Dan gaan we met alle JS-kandidaten en zoveel mogelijk andere leden de markt op met rozen om de campagne af te trappen.

Om 16.00 uur gaan we vervolgens de officiële aftrap doen samen met Lodewijk Asscher bij Bleyenberg, Het Dak (Grote Markt 10 Den Haag).

Als je nog een rood jasje thuis hebt liggen, trek dat dan vooral al aan. We hopen jullie allemaal te zien, zaterdag in Den Haag.

 

Gegevens

Datum:
20 januari
Tijd:
13:00 - 19:00
Evenement Categorie:
Website:
https://www.facebook.com/events/521859168185360/

Locatie

Haagse Markt
Hobbemaplein
Den Haag,
+ Google Maps
Op de hoogte blijven van de JS?

Schrijf je in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief waarin we je op de hoogte houden van onze politieke acties en activiteiten.

 


Jonge Socialisten in de PvdA