Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Buitengewoon congres: samen voor een socialer Europa

8 september 2018 om 13:30 - 17:00

 

Op 8 september vindt een Buitengewoon congres plaats in Theaterhuis de Berenkuil (Biltstraat 166, 3572 BP, Utrecht). Tijdens het Voorjaarscongres te Rotterdam is namelijk door de leden besloten dat:

  • Het presidium  voorafgaand  aan  de  opening  van  het  politiek  seizoen  een  buitengewoon  congres organiseert;
  • De JS tijdens dit buitengewoon congres een nieuwe voorzitter kiest.

 

Tijdens dit Buitengewoon congres zal de JS dus een nieuwe voorzitter kiezen voor de periode tot en met het Voorjaarscongres van 2020. Kandideren voor de functie van voorzitter van de JS kan door uiterlijk 17 augustus (23:59 uur) een motivatiebrief te mailen naar presidium@js.nl.

 

In mei 2019 wordt een nieuw Europees Parlement verkozen. Het Buitengewoon congres is een uitstekende gelegenheid om de standpunten van de JS betreffende Europa aan te scherpen. Dus ben jij voor een Europees leger? Of wil je juist de gulden terug? Dit is je kans om een fantastische motie te schrijven! Moties en andere congresvoorstellen kunnen tot en met 30 augustus (23:59 uur) ingediend worden door te mailen naar presidium@js.nl.

 

De Eerste Congreskrant is te vinden op https://js.nl/. In de Eerste Congreskrant lees je alles over de procedures, de vacature voor de functie van voorzitter en andere relevante informatie voor het Buitengewoon congres.

In de aanloop naar het Buitengewoon congres is er een aantal belangrijke data die je niet moet vergeten:

  • 17 augustus (23:59 uur): sluiting kandidaatstelling voorzitter.
  • 30 augustus (23:59 uur): deadline indienen gewone congresvoorstellen.
  • 1 september: publicatie Tweede Congreskrant.
  • 8 september: Buitengewoon congres.

 

De aanvangstijd van het Buitengewoon congres is 13:30 uur. Het definitieve programma verschijnt binnenkort op de website en natuurlijk in de Tweede Congreskrant.

 

Gegevens

Datum:
8 september 2018
Tijd:
13:30 - 17:00

Locatie

Theaterhuis de Berenkuil
Biltstraat 166
Utrecht, Utrecht 3572BP Nederland
Op de hoogte blijven van de JS?

Schrijf je in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief waarin we je op de hoogte houden van onze politieke acties en activiteiten.


Jonge Socialisten in de PvdA