Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bijeenkomst jonge politici

22 juni 2019 om 10:00 - 16:00

De nieuwe gemeenteraden en wethouders hebben het eerste jaar er op zitten en de nieuwe Statenleden en algemeen bestuursleden van het waterschap zijn net geïnstalleerd. Onder hen zijn veel jonge politici. En daarom lijkt het ons – het Centrum voor Lokaal Bestuur en de Jonge Socialisten – een mooi moment om eens bij elkaar te komen. Daarom komt op zaterdag 22 juni het nieuwe netwerk jonge politici bijeen. We zijn te gast bij raadslid Aya Selman in Almere. Er is tijd om kennis te maken, ervaringen uit te wisselen en we gaan op werkbezoek.

Na een korte kennismaking gaan we in gesprek met Loes Ypma. Loes werd op jonge leeftijd raadslid in Woerden en vervolgens wethouder. Ook was zij voorzitter van de landelijke JS en was zij lid van het partijbestuur. In 2012 maakte Loes de overstap naar de landelijke politiek. Ze werd Tweede Kamerlid en voerde onder andere het woord over onderwijs en jeugdzorg. Sinds 2018 is zij wethouder in Almere. Kortom, Loes weet als geen ander hoe het is om jonge politicus te zijn! Na het gesprek met Loes is het tijd voor een lekkere lunch en een werkbezoek. We sluiten af met een gezellige borrel.

Ben jij een jonge politicus? Meld je dan hier aan voor deze bijeenkomst.

Gegevens

Datum:
22 juni 2019
Tijd:
10:00 - 16:00
Evenement Categorie:
Op de hoogte blijven van de JS?

Schrijf je in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief waarin we je op de hoogte houden van onze politieke acties en activiteiten.


Doe mee

De Jonge Socialisten in de PvdA is de politieke jongerenorganisatie van de Partij van de Arbeid. Voor slechts €5 ben je een jaar lid!

Ik wil lid worden!
Ik wil meer weten
Jonge Socialisten in de PvdA