Doneer nu

Steun ons in onze strijd voor onze sociaaldemocratische idealen! Met uw gift kunnen we meer activiteiten organiseren voor onze leden en meer acties opzetten om onze idealen in de praktijk te brengen. Alle beetjes helpen, met een kleine gift zijn we al ontzettend blij.

Als landelijk voorzitter van de Jonge Socialisten doe ik een beroep op uw vrijgevigheid. Met uw bijdrage kunnen we onze rol als politieke jongerenorganisatie van de PvdA met nog meer slagkracht invullen.

IMG_1006Jesse Koops - Voorzitter Jonge Socialisten in de PvdA

Donatieformulier

Nieuw bestuur2

Een actieve, kritische jongerenorganisatie is onmisbaar voor iedere politieke partij. De Jonge Socialisten in de PvdA enthousiasmeren jongeren voor sociaaldemocratische politiek en zetten zich op verschillende manieren in om de moederpartij scherp te houden. Door middel van moderne en creatieve ledenwerfcampagnes breiden we ons ledenaantal en daarmee de sociaaldemocratische beweging uit. Met de organisatie van inhoudelijke activiteiten en het opzetten van scholing bouwen we aan een levendige en betrokken vereniging met leden die in staat zijn de PvdA scherp en kritisch te volgen. We zetten ons dagelijks in voor het betrekken van jongeren bij de politiek en maken ons onvermoeibaar hard voor een betere wereld. Zo geven wij les op middelbare scholen en mbo’s, voeren wij actie en beïnvloeden wij het beleid van de PvdA.

Op de hoogte blijven van de JS?

Schrijf je in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief waarin we je op de hoogte houden van onze politieke acties en activiteiten.


Doe mee

De Jonge Socialisten in de PvdA is de politieke jongerenorganisatie van de Partij van de Arbeid. Voor slechts €5 ben je een jaar lid!

Ik wil lid worden!
Ik wil meer weten
Jonge Socialisten in de PvdA