Voer campagne met ons!

“Staar je niet blind op die vierkante kilometer in Den Haag, maar wees de bondgenoot van al het goeds dat deze massa’s kleine helden doen en zoek de kleine held in jezelf. De beweging begint bij ons.”

Met deze woorden sprak JS-voorzitter Lieke Kuiper het PvdA-congres toe! Sta ook op, laat je horen en strijd met ons mee in deze campagne. Want we hebben in Engeland en in de VS gezien hoe essentieel het is dat de zwijgende meerderheid opstaat en we ons laten horen!

Jeugdplan

Meer banen voor jongeren!

De afgelopen twee jaar is het ons eindelijk gelukt om het minimumjeugdloon aan te passen! Nu willen we ook méér banen voor jongeren. En méér vaste contracten en zekerheid. We reizen het hele land door om met jongeren te praten over hun werkervaringen. We voeren actie voor een Europees Jeugdgarantieplan van €20 miljard! En samen met Lodewijk Asscher bevechten we de flexcontracten waar jongeren nu onder lijden!

Doe mee!

Voer actie voor het mbo!

Alle minderjarige mbo’ers krijgen eindelijk een OV-kaart! Maar we zijn nog niet klaar! Wij strijden nu voor lagere schoolkosten voor mbo'ers, meer waardering voor het beroepsonderwijs en leraren en betaalbaar collegegeld voor iedereen! Mohammed Mohandis was voorzitter van de JS en is nu Tweede Kamerlid voor het mbo. Wij voeren samen met hem campagne om te strijden voor het mbo!

Doe mee!
DSC_0156
Malieveld

Sta op voor jouw idealen!

Wees niet langer de zwijgende meerderheid! Alle welwillende mensen moeten nu opstaan en zeggen dit is de wereld die wij willen zien! Daarom sloten we aan bij de demonstratie tegen het inreisverbod van Donald Trump op het Malieveld! Daarom voeren we actie voor het nieuwe fonds van Ploumen! Daarom bestrijden we discriminatie, seksisme en racisme! Laten we eindelijk weer eens respect hebben voor elkaar.

Doe mee!
Jonge Socialisten in de PvdA