Laden Evenementen

april 2020

Ledenweekend: Veiligheid en Defensie

3 april om 17:30 - 5 april om 16:00
Groepsaccomodatie W ‘tjewel, Stokkelen 43
Eersel, Noord Brabant 5521 ND Nederland
+ Google Maps

Van 3 tot en met 5 april zal in het Brabantse Eersel het tweede ledenweekend van het jaar plaatsvinden. Het thema van het ledenweekend wordt veiligheid en defensie. Dit weekend gevuld met toffe sprekers, leerzame workshops en heel veel gezelligheid mag je niet missen. Zorg dus dat je erbij bent en meld je zo snel mogelijk aan! Op het ledenweekend zal de AIVD (de Nederlandse inlichtingendienst) komen spreken over veiligheid. De AIVD vergelijkt zichzelf graag met de Amerikaanse FBI dus…

Meer weten »

mei 2020

Dag van de Arbeid 2020

1 mei
Den Haag

Op 1 mei is het de Dag van de Arbeid! Op deze dag lopen wij samen met de vakbeweging en andere organisaties een mars voor beter werk. Dit jaar is de landelijke 1-meimars in Den Haag, kom mee! Na afloop zullen we met o.a. Young & United en andere jongerenorganisaties een gezellige afsluiting houden.

Meer weten »

juni 2020

JS naar Genève

15 juni - 19 juni
Genève Zwitserland + Google Maps
€95,50

Ga met de JS mee naar Genève. Behalve dat dit een super leuke reis wordt, gaan we ook op bezoek bij drie super belangrijke en interessante internationale organisaties. Met een groep van 18 JS'ers brengen we een bezoek aan de International Labour Organisation (ILO), waar dagelijks wordt onderhandeld over arbeidsrecht-verdragen; de World Trade Organization (WTO), waar dagelijks wordt onderhandeld over handelsverdragen; en de Nederlandse Permanente Vertegenwoordiging naar de Verenigde Naties (VN) en de WTO, van waaruit Nederland al zijn multilaterale…

Meer weten »

Voorjaarscongres 2020

27 juni om 11:00 - 28 juni om 16:00
Breda

Na het geweldige succes van ons Najaarscongres, gaan we ervoor zorgen dat het Voorjaarscongres van 2020 in Breda nog mooier wordt. Dat kan alleen als jullie er allemaal weer bijzijn! Omcirkel 27 en 28 juni dus groot in je agenda want dit mag je niet missen!

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen
Op de hoogte blijven van de JS?

Schrijf je in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief waarin we je op de hoogte houden van onze politieke acties en activiteiten.


Doe mee

De Jonge Socialisten in de PvdA is de politieke jongerenorganisatie van de Partij van de Arbeid. Voor slechts €5 ben je een jaar lid!

Ik wil lid worden!
Ik wil meer weten
Jonge Socialisten in de PvdA