Laden Evenementen

augustus 2019

Zomerschool: De toekomst van wonen

23 augustus om 17:00 - 25 augustus om 17:00

Van vrijdag 23 augustus t/m zondag 25 augustus vindt de jaarlijkse zomerschool van Jong WBS en JS plaats. We gaan het hebben over de toekomst van wonen. Hoe zorgen we ervoor dat er ook in de toekomst voor iedereen een geschikte woning is? Welke maatregelen moeten er komen om de woningmarkt eerlijker te maken? Waar moeten we huizen bouwen en voor wie? Het wordt weer een weekend vol sprekers, discussies en met de traditionele pubquiz. De zomerschool is ook voor…

Meer weten »

september 2019

In gesprek met Jeroen Dijsselbloem

10 september om 19:30 - 22:00
Utrecht

Op 10 september gaan we in gesprek met Jeroen Dijsselbloem. Het is 's avonds in Utrecht. Meer info volgt nog.

Meer weten »

(Nieuwe) Ledenweekend II 2019

27 september om 17:30 - 29 september om 17:00

Het tweede ledenweekend is weer terug van weggeweest en staat dit jaar in het thema van toegankelijkheid! Van 27 tot en met 29 september gaan we een interessant en gezellig weekend tegemoet in Orvelte. Onder andere de minister van gehandicaptenzaken (KRO-NCRV) komt spreken en er is een rolstoelclinic waarin je zelf leert hoe het is om een mobiliteitsbeperking te hebben. Ook staan natuurlijk de traditionele pubquiz en spelletjes weer op het programma. Het belooft weer ontzettend interessant en gezellig te…

Meer weten »

november 2019

Najaarscongres 2019

23 november om 10:00 - 24 november om 18:00
Zwolle

Zet een dikke streep in je agenda en hou dit weekend vrij want op 23 en 24 november strijkt de Jonge Socialisten neer in Zwolle voor haar najaarscongres! Meer info volgt!

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen
Op de hoogte blijven van de JS?

Schrijf je in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief waarin we je op de hoogte houden van onze politieke acties en activiteiten.


Doe mee

De Jonge Socialisten in de PvdA is de politieke jongerenorganisatie van de Partij van de Arbeid. Voor slechts €5 ben je een jaar lid!

Ik wil lid worden!
Ik wil meer weten
Jonge Socialisten in de PvdA