Laden Evenementen

september 2020

JS naar Genève

1 september
Genève Zwitserland + Google Maps
€95,50

De Genèvereis wordt i.v.m. de maatregelen omtrent de coronapandemie uitgesteld tot een later moment zodra er meer over bekend is wordt dat op deze pagina aangegeven. Ga met de JS mee naar Genève. Behalve dat dit een super leuke reis wordt, gaan we ook op bezoek bij drie super belangrijke en interessante internationale organisaties. Met een groep van 18 JS'ers brengen we een bezoek aan de International Labour Organisation (ILO), waar dagelijks wordt onderhandeld over arbeidsrecht-verdragen; de World Trade Organization…

Meer weten »

Zomercongres 2020

12 september om 11:00 - 13 september om 16:00
Breda

Na het geweldige succes van ons Najaarscongres, gaan we ervoor zorgen dat het Zomercongres van 2020 in Breda nog mooier wordt. We hopen dat de ergste coronaperikelen dan achter ons liggen en we er alsnog een mooi congres van kunnen maken. Dat kan alleen als jullie er allemaal weer bijzijn! Omcirkel 12 en 13 september dus groot in je agenda want dit mag je niet missen!

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen
Op de hoogte blijven van de JS?

Schrijf je in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief waarin we je op de hoogte houden van onze politieke acties en activiteiten.


Doe mee

De Jonge Socialisten in de PvdA is de politieke jongerenorganisatie van de Partij van de Arbeid. Voor slechts €5 ben je een jaar lid!

Ik wil lid worden!
Ik wil meer weten
Jonge Socialisten in de PvdA