Laden Evenementen

februari 2020

Activismereeks Nr.1: Feminisme

4 februari om 19:30 - 22:00

Op deze avond gaan we met Ambrien Moeniralam van het instagram account @catcallsofams en Kirsten van den Hul (tweede kamerlid) in gesprek over het feminisme en hoe zij zich daarvoor inzetten. Wat zijn de belangrijkste doelen die nog bereikt moeten worden en hoe zetten zij zich daarvoor in? Hoe kun je je daar zelf voor inzetten? Zien we je 4 februari? Inloop start om 19:30 in het regiokantoor van de PvdA Den Haag aan de Stationsweg 10b.

Meer weten »

maart 2020

PJO parlement 2020

5 maart om 17:30 - 6 maart om 19:00
Den Haag

Op 5 en 6 maart zal wederom het prestigieuze PJO-Parlement worden georganiseerd! Samen met alle andere politieke jongerenorganisaties gaan we onderhandelen en debatteren over uiteenlopende thema's. Het debatgedeelte zal plaatsvinden in de plenaire zaal van de Tweede Kamer. Een unieke kans om er eens achter te komen of zo'n zetel een beetje lekker zit en om je even Kamerlid te voelen. Om mee te doen word verwacht dat je 's avonds 30 januari aanwezig bent bij de meeting om de…

Meer weten »

Women’s March on Amsterdam

8 maart om 12:30
Amsterdam

Zondag 8 maart, op internationale vrouwendag, lopen wij mee met de Women's March on Amsterdam. Na afloop organiseren wij een activiteit met o.a. Mei Li Vos (fractievoorzitter Eerste Kamer) en Kirsten van den Hul (Tweede Kamer) met het onderwerp "Women* of the world, unite!" Zie daarvoor deze link! Meer info volgt.

Meer weten »

Women* of the World, Unite!

8 maart om 16:00 - 21:00
Partijkantoor PvdA Amsterdam, Van Musschenbroekstraat 3
Amsterdam, Nederland
+ Google Maps

Na afloop van de Women's March on Amsterdam organiseren wij een tof evenement. Hoe win je als vrouw* in een mannenwereld? Hoe zorg je er voor dat je serieus genomen wordt? Hoe kun je als man een lans breken voor de vrouwenemancipatie? Wat is de plaats van nonbinaire mensen in de feministische beweging? Heb jij ook een dergelijke vraag? Kom dan zondagmiddag 8 maart na afloop van de Women's March naar het partijkantoor van PvdA Amsterdam (Van Musschenbroekstraat 3) om…

Meer weten »

april 2020

Ledenweekend: Veiligheid

3 april om 17:30 - 5 april om 16:00

Zet het vast in je agenda! Van 3 tot en met 5 april zal het tweede ledenweekend van het jaar plaatsvinden. Het thema van het ledenweekend wordt veiligheid. Dit weekend gevuld met toffe sprekers, leerzame workshops en heel veel gezelligheid mag je niet missen. Zorg dus dat je erbij bent!

Meer weten »

juni 2020

Voorjaarscongres 2020

27 juni om 11:00 - 28 juni om 16:00
Breda

Na het geweldige succes van ons Najaarscongres, gaan we ervoor zorgen dat het Voorjaarscongres van 2020 in Breda nog mooier wordt. Dat kan alleen als jullie er allemaal weer bijzijn! Omcirkel 27 en 28 juni dus groot in je agenda want dit mag je niet missen!

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen
Op de hoogte blijven van de JS?

Schrijf je in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief waarin we je op de hoogte houden van onze politieke acties en activiteiten.


Doe mee

De Jonge Socialisten in de PvdA is de politieke jongerenorganisatie van de Partij van de Arbeid. Voor slechts €5 ben je een jaar lid!

Ik wil lid worden!
Ik wil meer weten
Jonge Socialisten in de PvdA